Home > Lifestyle > Antonia şi Alex Velea ŞI-AU PLĂNUIT divorţurile cum mult timp in urma

Antonia şi Alex Velea ŞI-AU PLĂNUIT divorţurile cum mult timp in urma

Cei doi artişti şi-au făcut de la bun început planul cum să scape din relaţiile oficiale în care fiecare era implicat, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit întocmai cu cea din târg.

Dacă Antonia este, oficial, o femeie liberă, a venit rândul lui Alex Velea să treacă la fapte. Sătulă de a fi acuzată că este cea care l-a despărţit pe artist de soţia lui, Antonia i-a cerut cântăreţului să încheie toate socotelile cât mai repede astfel încât să poată să-şi continue relaţia fără nicio durere de cap.

Surse din preajma Antoniei susţin că acesta ar fi fost de la bun început şi planul celor doi îndrăgostiţi, anume ca Antonia să divorţeze prima, iar după aceea să facă acelaşi pas şi Alex Velea. Motivul? Artistul s-a temut de faptul că Antonia va întâmpina mari probleme în a obţine divorţul de soţul ei, Vincenzo.

“Alex Velea a crezut că Antoniei îi va fi dificil să iasă din propria căsnicie, fiind la curent, probabil, cu zvonul cum că bărbaţii din familia Castellano sunt foarte posesivi. Mai era şi problema fetiţei, pe care familia lui Vincenzo dorea să o crească în continuare”, a povestit sursa ziarulring.ro. “Cum-necum, Antonia a divorţat fără scandal, e o femeie liberă în acest moment. Imediat i-a cerut acelaşi lucru lui Alex Velea, adică să găsească o soluţie pentru a divorţa repede şi în linişte. Chiar dacă nu arată, Antonia suferă pentru faptul că este pusă la zid, considerând că n-are nicio vină că s-a îndrăgostit…”, a mai spus sursa.

Articole asemanatoare
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO
ANTONIA – marele retus in Photoshop
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

Comenteaza acest articol

Antonia şi Alex Velea ŞI-AU PLĂNUIT divorţurile cum mult timp in urma

by   1 min
0