Home > Agenda > Au fost anunțati primii prezentatori de la Oscar 2020

Au fost anunțati primii prezentatori de la Oscar 2020

Oscar

Gala Oscar 2020 va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles, şi se pare că se va urma modelul de anul trecut, când evenimentul nu a avut o gazdă oficială. Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King și Rami Malek sunt printre primii artiști pe care organizatorii premiilor OSCAR i-au invitat să prezinte premii la editția cu numaărul 92 a Premiilor Academiei Americane de Film.

Toți cei menționați mai sus sunt laureați cu premiul Oscar. „Ne place tradiția de a avea actori de Oscar pentru a sărbători realizările colegilor lor și suntem încântați să le întâmpinăm pe aceste patru mari talente”, au spus producătorii Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain. Mai mulți prezentatori vor fi anunțați în săptămânile următoare.

Este al doilea an când cea mai așteptată gală de premiere a celor mai bune filme nu va avea o gazdă. „Permiteți-mi să confirm acum, împreună cu Academia (Americană de Film), că nu va exista o gazdă în acest an”, a anunțat președintele ABC Entertainment, Karey Burke.

Anul trecut a fost prima dată în trei decenii când Oscarurile nu au avut o gazdă. Kevin Hart fusese anunţat, însă a renunţat la rol din cauza scandalului iscat privind mesaje homofobe publicate online de el în urmă cu câţiva ani. Totuşi, audienţa galei din 2019 a fost mai crescută faţă de cea din 2018, ajungând la aproximativ 30 de milioane de telespectatori.

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 13 ianuarie 2020. „Joker”, „The Irishman”, „The Parasite”, „Little Women”, „Once Upon a time… in Hollywood” se numără printre peliculele nominalizate la premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a gală a Academiei americane. Joker e lider cu 11 nominalizări.

Articole asemanatoare
Oscar
Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020. Pe listă se află și trei românce
Oscar
Gala Premiilor Oscar 2021, amânată cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus
premiile oscar
Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei
oscar
Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie

Comenteaza acest articol

Au fost anunțati primii prezentatori de la Oscar 2020

by Andreea Damian   1 min
0