Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Au fost anunțati primii prezentatori de la Oscar 2020

Gala Oscar 2020 va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles, şi se pare că se va urma modelul de anul trecut, când evenimentul nu a avut o gazdă oficială. Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King și Rami Malek sunt printre primii artiști pe care organizatorii premiilor OSCAR i-au invitat să prezinte premii la editția cu numaărul 92 a Premiilor Academiei Americane de Film.

Toți cei menționați mai sus sunt laureați cu premiul Oscar. „Ne place tradiția de a avea actori de Oscar pentru a sărbători realizările colegilor lor și suntem încântați să le întâmpinăm pe aceste patru mari talente”, au spus producătorii Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain. Mai mulți prezentatori vor fi anunțați în săptămânile următoare.

Este al doilea an când cea mai așteptată gală de premiere a celor mai bune filme nu va avea o gazdă. „Permiteți-mi să confirm acum, împreună cu Academia (Americană de Film), că nu va exista o gazdă în acest an”, a anunțat președintele ABC Entertainment, Karey Burke.

Anul trecut a fost prima dată în trei decenii când Oscarurile nu au avut o gazdă. Kevin Hart fusese anunţat, însă a renunţat la rol din cauza scandalului iscat privind mesaje homofobe publicate online de el în urmă cu câţiva ani. Totuşi, audienţa galei din 2019 a fost mai crescută faţă de cea din 2018, ajungând la aproximativ 30 de milioane de telespectatori.

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 13 ianuarie 2020. „Joker”, „The Irishman”, „The Parasite”, „Little Women”, „Once Upon a time… in Hollywood” se numără printre peliculele nominalizate la premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a gală a Academiei americane. Joker e lider cu 11 nominalizări.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix | Ce vedem nou în noiembrie

Andreea Damian

ONU, bilanț groaznic despre feminicide: În fiecare oră din 2021, cinci femei au fost ucise „în familie”

Andreea Damian

CRIMA ORIBILA! Actrita romanca violata si ucisa!

Prinţul Albert de Monaco a fost diagnosticat cu COVID-19

Andreea Damian

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie

Tabu Tabu

MIEL UMPLUT – reteta traditionala din Maramures pentru Paste

realitatea

Scrie un comentariu