Tabu
CULTUREPEOPLESlider

The Prodigy, un nou deces la doar câteva săptămâni după ce solistul Keith Flint s-a sinucis

O nouă tragedie lovește formația britanică The Prodigy. Con, bodyguardul trupei, a murit recent, iar membrii i-au adus un omagiu emoționant.

Formația The Prodigy a anunțat decesul celui supranumit „Superman” Con pe site-ul său oficial, alături de mai multe poze cu Con, împreună cu membrii formaţiei sau protejându-i la concerte.

„R.I.P. Con,

Ai fost întotdeauna în spatele nostru și ne-ai purtat de grijă ani de zile, ne-ai scos din multe situații dificile în turnee, erai un om cu adevărat grozav, erai de fapt Superman – oamenii care te știu vor înțelege ce spunem.

Mai presus de toate, tu erai cel mai loial prieten pentru noi toți …

Ne va fi cu adevărat dor de tine și nu te vom uita niciodată, frate x

Dragostea noastră se duce la Jayne și familia x

Băieții Prodigy x”, a fost mesajul transmis de trupă.

Moartea lui Con este cu atât mai dureroasă pentru membrii formației cu cât în urmă cu doar câteva săptămâni aceștia își luau rămas bun de la vocalist. Keith Flint s-a sinucis, spânzurându-se, în casa lui din Essex. Acesta avea doar 49 de ani.

The Prodigy este o formație engleză de muzică electronică, fondată în anul 1990 de către Liam Howlett. Componența formației consta în Liam Howlett (clapist și compozitor), Keith Flint (dansator și vocalist), Leo Crabtree (baterist), Rob Holliday (chitarist) și Maxim (MC și vocalist). Alăturie de the Chemical Brothers, Fatboy Slim și alte formații, The Prodigy este creditată a fi pionier al genului big beat, care a avut o popularitate mainstream în anii 1990 și 2000.

Până în 2011 formația a vândut peste 25 de milioane de albume în lumea întreagă. Pe durata existenței sale grupul a câștigat numeroase premii muzicale, printre care două premii Brit—dublu câștigătoare a premiului ”cea mai bună formație dance britanică”, trei premii MTV Video Music Awards, dou premii Kerrang, cinci premii MTV Europe Music Awards, și două nominalizări la premiile Grammy.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai vechi material descoperit pe Pământ datează de 7,5 miliarde de ani

Andreea Damian

Mădălina Ghenea, apariție uluitoare la afterparty-ul de la Premiile Oscar 

Andreea Damian

Trucul de machiaj folosit de prințesa Diana care scoate ochii în evidență atunci când porți mască

Andreea Damian

Cum arată Olivia de Havilland, ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”, la 102 ani

Andreea Damian

Ținuta iconică din „Friends” despre care nimeni nu vorbește

Andreea Damian

Al Pacino: ambiții, refuzuri și copii

realitatea

Scrie un comentariu