Home > beauty > Backstage Beauty: Delpozo toamna-iarna 2014

Backstage Beauty: Delpozo toamna-iarna 2014

La saptamana modei de la New York, Delpozo a prezentat o colectie inspirata de arta geometrică, post-cubistă a lui Duilio Bernabé şi de romanul futurist “Logans Run” din 1960.

Coafurile au completat perfect tinutele, unde Antonio Corral Calero, directorul artistic Moroccanoil, a creat pentru prezentarea colecţiei Delpozo, coafuri updo futuriste şi elegante.

“Părul este frumos, puternic şi dramatic şi a fost inspirat de interpretarea pe care designerul a dat-o artistului italian Duilio Barnabé. Look-urile sunt netede cu o formă circulară asimetrică,” a spus Calero.

Cum a fost creat look-ul:

• “Am început prin a aplica tratamentul Moroccanoil (sau varianta Light pentru modelele cu părul deschis la culoare sau păr fragil) pentru a pregăti şi netezi părul.”

• “După ce am făcut o cărare pe-o parte (stânga), am pieptănat părul pe părţi şi am aplicat sprayul cu fixare puternică Moroccanoil pentru a netezi şi mai mult şi pentru a preveni electrizarea.”

• “Am continuat cu partea diagonală dreaptă din vârful capului spre ceafă, pe care am pieptănat-o şi am fixat-o din nou cu sprayul cu fixare puternică Moroccanoil.”

• “Următorul pas a fost să leg părul într-o coadă la ceafă în partea dreaptă. După, am împărţit din nou părul de la mijlocul capului spre urechea stângă, realizand o coadă nouă de-asupra primei. Am tras această a doua coadă în jos şi am legat-o la mijloc cu prima coadă, cea de la ceafă.”

• “Am tras orizontal prima coadă (cea din dreapta) peste cea din stânga şi le-am legat la mijloc, la ceafă.”

• “La final am împărţit întreaga coadă unificată pe stânga, în două părţi. Am răsucit-o şi am încolăcit prima parte a cozii prin şi în jurul celei de-a doua pentru a crea un efect rotund ca de tub. Apoi am fixat. Am răsucit şi am şerpuit partea rămasă din coadă în jurul secţiunii de la ceafă şi am fixat-o şi pe aceasta.”

• “La final am aplicat sprayul pentru stralucire Moroccanoil pentru oferi coafurii un aspect elegant.”

Foto: Moroccanoil

Articole asemanatoare
tunsori
Idei de tunsori pentru toamna 2018. Inspiră-te de la vedete!
Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi (2)
Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi
Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015

Loading...

Comenteaza acest articol

Backstage Beauty: Delpozo toamna-iarna 2014

by   1 min
0