Tabu
Image default
FASHIONSlider

Balmain Fashion Show | Libertate, unicitate, senzațional

În cinstea celor zece ani ai lui Olivier Rousteing ca director de creație al mărcii, spectacolul a fost deschis publicului – și a fost excepțional.

Având în vedere că 6.000 de oameni așteptau în arenă să înceapă spectacolul de modă Balmain , Olivier Rousteing era în culise remarcabil de calm. În cinstea celor zece ani petrecuri la Balmain, Rousteing a deschis spectacolul și concertul către public, iar încasările din bilete sunt destinate unei organizații de caritate.

Undeva în adâncurile arenei se aflau vedetele spectacolului, printre care Naomi Campbell, Natalia Vodianova și Carla Bruni, care aveau să apară în rochiilw lui Rousteing la finalul spectacolului Balmain. Beyoncé s-a aflat și ea la Paris, dar numai cu gândul, oferind un tribut preînregistrat.

Carla Bruni a defilat pentru Balmain

„Colecția este o sărbătoare a libertății”, a spus Olivier Rousteing. Ca spectacol, această sărbătoare a fost importantă. Există o diferență între un spectacol masiv care include publicul și unul care folosește un spațiu public pentru un eveniment privat, așa cum au făcut marți Dior și LVMH cu suprastructura lor în Tuileries. Un mod clar de a arăta că un brand mai uman și o metaforă pentru o societate care încearcă să se regrupeze după o criză.

Dar și colecția a fost excepțională. În deschiderea spectacolului s-a observat noua tendință de a arăta o mulțime de piele, cu rochii tăiate și bluze decupate și un body negru foarte ascuțit, purtate cu pantaloni evazați. Existau stiluri supradimensionate pentru ambele sexe, în straturi monocromatice, care păreau aproape regale. Fiecare piesă din această porțiune a spectacolului a fost impresionantă. Și pentru fiecare aspect extravagant, Rousteing a oferit unul simplificat – de exemplu, un top alb de mătase cu umeri decupați și o fustă subțire, brodată cu lanț auriu.

Colecția a inclus elemente de auto-referință. Anul trecut, Rousteing a fost ars într-un accident, iar experiența (și recuperarea) l-au determinat să creeze mini-rochii și blaturi drapate într-un material alb strălucitor, nu diferit de vinil sau pielea lăcuită. Așa cum a făcut de-a lungul carierei sale la Balmain, Rousteing a răspuns instinctelor sale. Piesele arătau unice.

Pentru acest spectacol care a marcat cei 10 ani ca director artistic al casei, Olivier Rousteing a convocat vedetele Balmain. Carla Bruni, supermodelul Naomi Campbell, Milla Jovovich, Cindy Bruna și Natalia Vodianova și modele populare: Precious Lee, Adut Akech și Imaan Hammam, printre altele.

ARTICOLE SIMILARE

Șarmul discret al cadoului de curtoazie

Ciocîrlan

Jake Gyllenhaal despre modul în care Ryan Reynolds a construit rolul lui Deadpool

realitatea

Alegerea editorului: Lista de cumparaturi

realitatea

Când își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele. Alina Sorescu a spus care este programul de vizită

Andreea Damian

Pamela, Anglomană declarată pentru Vivienne Westwood

realitatea

Daniel Day-Lewis părăseşte Hollywood-ul după 30 de ani

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu