Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Bardot eyes | Cum realizezi machiajul la modă pentru această vară

După o iarnă lungă și rece, vrei să îți înviorezi puțin stilul cu un machiaj clar? Dacă da, Bardot eyes este tendința de machiaj ideală pentru această vară. Machiajul inspirat de legenda cinematografiei franceze, Brigitte Bardot, este un hit nu numai pe Instagram. Verifică cum să faci cel mai la modă machiaj în acest sezon.

În tehnica numită Bardot eyes, accentul este pus puternic pe pleoapa superioară. Această tendință este extrem de populară în social media și este cel mai bun exemplu că moda este inspirată în mod constant de trecut. De data aceasta, make-up artiștii s-au inspirat din era Brigitte Bardot – vedete de film care sunt considerate și astăzi o icoană de stil.

Brigitte Bardot

Machiajul pe care vedeta îl purta în tinerețe era iubit de influenceri Nu este doar eficient, ci și destul de simplu de realizat. Tot ce aveți nevoie pentru a obține un aspect Brigitte Bardot este un fard, creion moale și rimel.

Deși actrița folosea în mod special culoarea neagră, în prezent make-up artiști și influenceri folosesc și produse cosmetice pastelate pentru a face Bardot eyes, datorită cărora machiajul va fi mai lejer.

Bardot eyes. Cum să faci cel mai la modă machiaj al sezonului?

Obții un machiaj Bardot eyes perfect aplicând un strat gros de fard de pleoape, atât pe cele superioare, cât și pe cele inferioare. Pentru a evita un dezastru, cel mai bine este să marchezi contururile în prealabil cu un creion. Acest lucru îți va permite să menții simetria și să ușurezi aplicarea precisă a umbrei. Pentru cele mai bune rezultate, nu uita să extinzi liniile de la colțurile exterioare ale ochiului.

Cât de departe ar trebui trasată linia umbrelor? Depinde doar de fantezia ta. Joacă-te cu machiajul așa cum îți place. În prezent, toate modelele de Bardot eyes sunt la modă – de la ochi negri clasici, puternic conturați la curcubeu, machiaj elegant.

Această tendință de machiaj combină atât machiajul smokey eyes, cât și aspectul grunge. Vine, așadar, în mai multe versiuni. Poți opta pentru un Bardot eyes negru, verde, albastru sau chiar galben în funcție de gusturile și dorințele tale.

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon

Andreea Damian

11,6 miliarde de microplastice ajung în organism când bem ceai la pliculeț

Andreea Damian

Christian Louboutin va crea o linie de produse cosmetice

Ar putea pandemia de Covid-19 să pună capăt unui gest pe care îl facem de mii de ani?

Andreea Damian

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, nu crede că Elon Musk ar trebui să colonizeze Marte

realitatea

Iulia Albu, FEMEIA CU MUSTAŢĂ ! Vezi CUM A REUŞIT SĂ ŞOCHEZE!

Scrie un comentariu