Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce Adelina Pestrițu nu mai pune poze cu fetița ei pe Instagram

Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, a devenit o vedetă încă de când se afla în burtica mamei sale. Fetița a cucerit utilizatorii de pe internet cu ochii ei albaștri. Nu exista zi în care vedeta să nu posteze o fotografie cu micuța fashionistă.

În ultima perioadă, însă, Adelina nu a mai postat nicio fotografie cu Zenaida. Fanii au asaltat-o cu întrebări în legătură cu această chestiune. Motivul pentru care focoasa brunetă a luat această decizie neașteptată în ceea ce o privește pe fetița ei a fost explicat chiar de ea, pe pagina ei de Instagram.

Se pare că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au decis ca pentru o perioadă să nu mai posteze fotografii cu fetița lor, Zenaida. Vestea i-a întristat pe fani, iar aceștia așteaptă să o vădă din nou pe micuță.

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. Multă dragostea pentru voi și La Mulți Ani pentru toți copiii ❤️”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

Fetița Adelinei Pestrițu are propriul cont de Instagram

Adelina Pestrițu are o fetiță de toată frumusețea. Zenaida are trăsături unice, seamănă leit cu tatăl ei și poate fi model chiar de la vârsta asta. Zenaida Șteblea s-a născut pe 3 august 2018, iar anul acesta împlinește 3 ani.

Zenaida Maria, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, se bucură de atenția tuturor din familie, dar și a fanilor celor doi părinți. După ce s-a născut, vedeta TV i-a creat un cont de Instagram care adunase în scurt timp în jur 100 de mii de urmăritori, însă influencer-ul a renunțat la ideea de a-și expune copilul.

ARTICOLE SIMILARE

Big Brother te urmărește: Camerele de luat vederi cu recunoaștere facială îi scandalizează pe orășeni

Andreea Damian

Miranda Kerr a născut un băiețel. Este al treilea copil al fotomodelului

Andreea Damian

Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Andreea Damian

Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme

Andreea Damian

Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt

realitatea

Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner

Andreea Damian

Scrie un comentariu