Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul real pentru care Alex Velea nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță

Alex Velea nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță și să mai aibă de-a face cu acesta după ce a jignit-o în emisiunea lui pe Antonia, partenera de viață a artistului.

Cântărețul a simțit să-și spună punctul de vedere legat de acest aspect.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați”, a declarat Alex Velea, la emisiunea Xtra Night Show.

Alex Velea a explicat de ce nu mai vrea să mai audă de Măruță și ca a mai avut probleme cu el în 2012.

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a mai adăugat Alex Velea, vizibil supărat pe Cătălin Măruță.

ARTICOLE SIMILARE

Actriță celebră, violată de tatăl vitreg până la 14 ani. Dezvăluiri cutremurătoare

Andreea Damian

Cum porți pantalonii cargo cu multe buzunare atunci când te-ai săturat de blugi

Andreea Damian

Egosofia | Nici prea egoist, nici prea altruist

Andreea Damian

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Aflat în izolare, solistul Radhu se simte hărțuit de poliție

Tabu Tabu

Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

Andreea Damian

Scrie un comentariu