Tabu
BEAUTYLIFESTYLEWhat's hot

Bebelușa Ioana – Despre dietă și ritualuri de înfrumusețare

Ioana este una dintre Bebelușele de la “Cronica Cârcotașilor” și atunci cand nu dansează în emisiune sau la repeții, face sport, iar dieta reprezintă de fapt eliminarea alimentelor nesănătoase. Așa reușește să se mențină în formă, iar când e vorba de îngrijirea pielii, se asigură că urmează pașii necesari pentru a avea un ten curat și hidratat. Află în continuare ce alte secrete de frumusețe are Bebelușa Ioana!

Cum te menţii în formă? Ţii vreo dietă? Eşti mai atentă la ce mănânci? Faci sport?
Bebeluşa Ioana: Pentru că natura nu a fost foarte darnică atunci când vine vorba de arderi, trebuie să recunosc că sunt mereu la dieta. Mai bine spus, încerc să am o alimentaţie cât mai sănătoasă: mese regulate, multe fructe şi legume, carne mai răruţ, fast food şi prăjeli deloc. La ceva dulce mai cedez din când în când. Şi atunci îndrept greşeala prin sport. Încerc să ajung cât mai des la sala, chiar şi în zilele în care am repetiţii de dans. Combin antrenamentele cardio cu cele cu greutăţi.

La ce tip de tratamente de înfrumuseţare apelezi în această perioadă?
Nu sunt o mare fană a tratamentelor de înfrumuseţare. Cred că singurul meu truc constă în curăţarea şi hidratarea pielii, cu care mă descurc singurică, acasă.

Ce nu îţi lipseşte niciodată din geantă?
Parfumul şi rujul.

Cum ai grijă de pielea ta? Ai un ritual special?
Nu am un ritual special. Când vine vorba de ten, sunt o norocoasă. Nu am avut niciodată probleme. Am grijă doar să mă demachiez imediat cum ajung acasă şi să îmi hidratez foarte bine tenul. Prefer produsele naturiste.

Ai schimba ceva la tine la nivel estetic?
Sincer, într-o vreme mă batea gândul unei operaţii de mărire a sânilor. Între timp m-am liniştit şi am realizat că mie chiar îmi place cum sunt. Exact aşa cum sunt. Să vedem cât mă ţine.

Ce produse cosmetice ai cumpăra mereu chiar dacă le ai acasă?
Cremele, gelurile de duş şi parfumurile nu sunt niciodată prea multe.

De ce te temi cel mai mult când vine vorba de frumuseţe?
Nu mă tem de nimic. Îmi place să cred că am situaţia sub control.

Ce tip de parfumuri îţi plac şi care e cea mai pregnantă amintire olfactivă din copilărie?
Îmi plac parfumurile. Punct. De la cele foarte dulci, la cele masculine/unisex. Important este să fie puternice şi să aibă personalitate, să poată să vorbească pentru mine. Cât despre cea mai pregnantă amintire olfactivă din copilărie…hmm… aveam o faţă de plapumă care mirosea a somn (rade). Nu dormeam fără ea.

Care a fost cel mai mare dezastru de frumuseţe pe care l-ai realizat vreodată?
Prin clasa a 9-a mi-am tuns singură bretonul şi, dintr-o fetiţă drăguţă, m-am transformat într-un caniş atipic.

Ce reprezintă pentru tine o femeie frumoasă?
O femeie inteligentă care ştie să-şi poarte cu eleganţă, încredere şi cu zâmbetul pe buze atât calităţile, cât şi micile defecte.

Foto: Prima TV

ARTICOLE SIMILARE

NIVEA Visage Natural Beauty

realitatea

Sonia Argint Ionescu vorbeste despre secretul tenului ei luminos

Persoanele cu pensii mai mari de 4.000 de lei vor primi înapoi contribuţiile achitate la sănătate. Cum se restituie CAS reținut

Andreea Damian

Nepoata lui Traian Basescu, botezata sambata

KIM KARDASHIAN – scandal in lumea araba! CUM A POZAT!

Galerie foto: Coafuri si make-up la Premiile BAFTA

Scrie un comentariu