Home > Agenda > BIANCA DRAGUSANU – sexy in doliu (FOTO)

BIANCA DRAGUSANU – sexy in doliu (FOTO)

Fosta asistentă de televiziune trece printr-o perioadă dificilă după ce bunica sa a decedat, iar tatăl ei are şi el probleme de sănătate şi a fost internat. Ca să mai uite de necazuri şi să nu mai stea tristă singură în casă, roşcata şi-a sunat o prietenă şi a mers la mall să facă “terapie prin shopping”. Bianca a parcat şi s-a îndreptat nerăbdătoare spre magazine.

Ea a purtat haine negre, pentru că este în doliu, dar chiar şi aşa este foarte sexy. Sânii şi abdomenul iubitei lui Adrian Cristea au atras imediat atenţia, orice tentativă a Biancăi de a trece neobservată fiind în zadar, scrie Cancan.ro.

“Lacrimile şi durerea părinţilor raman cel mai devastator sentiment prin care poţi trece… uneori nu realizăm care sunt adevăratele probleme, şi ne pierdem în amănunte neimportante… totuşi, sunt, rezist, cred şi mă ridic cu putere şi încredere că pot să fiu mereu un sprijin real pt toţi cei pe care-i iubesc . Orice tristeţe sau supărare trece mai uşor atunci când există gânduri pozitive!” sunt cuvintele Biancăi de pe Facebook.

Vedeta şi-a pierdut bunica de la Hunedoara în urmă cu câteva zile. Aceasta avea 80 de ani şi a murit în urma unor complicaţii provocate de diabet, iar, la puţin timp, tatăl Biancăi s-a simţit rău şi a fost internat la spital.


Comenteaza acest articol

BIANCA DRAGUSANU – sexy in doliu (FOTO)

by   1 min
0