Tabu
LIFE & LOVEWhat's hot

BOUREANU despre divort, Pelinel si Borcea

In sfarsit, Cristian Boureanu da cartile pe fata! El a facut senzatie in aceasta vara, atunci cand a tot fost surprins la bratul a diverse domnisoare. Multa lumea a considerat ca a cazut intr-o depresie post divort, dar fostul deputat a incercat sa lamureasca aceste aspecte.

“M-am simtit extraordinar de bine si cat am fost insurat cu Ioana, dar si in casnicia cu Valentina. Cu Valentina am fost barbatul unei singure femei. Noi ne-am despartit in momentul in care Valentina si-a rupt piciorul la schi. Nu cred in povestea asta cu ea si Cristi Borcea. In fine, in orice cuplu exista greseli si certuri si asta aveam si noi. Ce a fost intre ea si Borcea numai ea poate sa spuna, dar eu nu cred in aceasta poveste. Daca as afla ca e adevarat, va spun ca nu mi-ar pica bine.”, a spus Cristian Boureanu la www.WOWbiz.ro  despre divortul de Valentina, dar si despre relatia acesteia cu Cristi Borcea.

Cat despre vara nebuna pe care a trait-o, dar si despre fetele cu care a fost surprins, Cristian Boureanu a incercat sa ofere explicatii. “Pentru orice fata cu care am avut o relatie de-o seara, am simtit ceva special pentru ea. Fie ca a fost vorba de atractie sexuala, fie ca dormeam foarte bine. Eu va zic ca nu toate domnisoarele cu care am fost fotografiat m-au si condus acasa. Eu va spun, chiar daca nu ma credeti, ca o femeie agata, nu un barbat. Aaa, ca facem noi dansul de cocos pe langa ea, ca ii trimitem bauturi, degeaba, daca ea nu vrea si nu da niciun semn, poti sa faci orice. Oricum, eu nu am stat niciodata cu o femeie pe care nu am iubit-o.  Eu cred in dragoste si mai ales in dragostea la prima vedere. Eu cu Valentina nu am prea multe lucruri de impartit. S-a vorbit de niste ceasuri, dar va spun, eu am avut 5 ceasuri in viata mea. Unul in clasa a doua, unul in a sasea, mai am unul cu care fac surf si pe care am dat 100 de euro si mai am inca unul primit cadou de la un prieten bun de-al meu. Ea avea bijuterii multe atunci cand am cunoscut-o, bijuteriile alea se ridica la suma despre care se vorbea de peste 300.000 de euro. Eu nu am purtat si nici nu port bijuterii. Doar verigheta am purtat-o si nu am dat-o jos niciodata. Urmatoarea femeie care va fi langa mine trebuie sa fie vesela. “, a explicat fostul deputat. Acum se pare ca are o viata intensa si online, mai ales ca si-a facut cont de Facebook, imediat dupa ce a divortat. Pe acest cont tine legatura cu fanii, dar spune ca primeste si propuneri indecente. “Am primit propuneri amoroase si din partea baietilor. Imi scriu pe Facebook.”, a spus el razand.

ARTICOLE SIMILARE

DANI OTIL: “Astept un copil!”

7 Sfaturi pentru o viata sanatoasa

realitatea

Sotia lui Palade e distrusa: “Cornel alearga dupa pustoaice gonflabile! Imi zice ca sunt proasta!”

Laura Nureldin: “Să castrăm pedofilii!”

Galerie foto: 26 de lacuri de unghii pentru primavara

Diana Cavallioti: Doresc să nu mai doresc

Scrie un comentariu