Home > Agenda > BRENCIU si MOGA se cearta pe bune!??

BRENCIU si MOGA se cearta pe bune!??

Daca, la inceput, totul parea o strategie de pr, menita sa revitalizeze show-uk, acum lucrurile par sa fi scapat de sub control. Continua meciurile intre Brenciu si ceilalti jurati! Brenciu face show in fiecare clipa si isi da drumul la gura, enervandu-si colegii.  Mai nou, Horia Brenciu şi Marius Moga au avut o nouă discuţie  încinsă, în ediţia de marţi seară de la “Vocea României”.

Totul a pornit de la interpretarea tânărului Vlad, care i-a întors pe Brenciu şi pe Moga. Horia a explicat ulterior că s-a întors foarte repede pentru că piesa pe care Vlad a cântat-o i-a amintit de unul dintre cei mai buni concurenţi  ai săi din primul sezon, Daniel Max Dragomir. Ironia lui Moga referitoare la  traseul lui Max, din concurs, care nu a ajuns până în finală, l-a deranjat  foarte tare pe Horia Brenciu.

“Drumul alături de Moga este doar până în decembrie. Cu mine, continuă şi  după aceea”, a răspuns, enervat, Brenciu. “Nu e drept ce spui acum, concurenţii  mei s-au auzit pe radio”, s-a replicat, din nou, Moga. “Încăierarea” verbală dintre cei doi a fost catalogată de Loredana: “Se joacă şi cu pumni sub  centură”.

Articole asemanatoare
Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!
BRENCIU – despartit de nevasta de doua saptamani!
Se insoara azi dar… DRAMA ascunsa a lui BRENCIU inaintea nuntii secrete
Romanian Music Awards anunță astăzi nominalizații pentru gala anuală de premiere

Comenteaza acest articol

BRENCIU si MOGA se cearta pe bune!??

by   1 min
0