Tabu
Image default
CULTURE

BRENCIU si MOGA se cearta pe bune!??

Daca, la inceput, totul parea o strategie de pr, menita sa revitalizeze show-uk, acum lucrurile par sa fi scapat de sub control. Continua meciurile intre Brenciu si ceilalti jurati! Brenciu face show in fiecare clipa si isi da drumul la gura, enervandu-si colegii.  Mai nou, Horia Brenciu şi Marius Moga au avut o nouă discuţie  încinsă, în ediţia de marţi seară de la “Vocea României”.

Totul a pornit de la interpretarea tânărului Vlad, care i-a întors pe Brenciu şi pe Moga. Horia a explicat ulterior că s-a întors foarte repede pentru că piesa pe care Vlad a cântat-o i-a amintit de unul dintre cei mai buni concurenţi  ai săi din primul sezon, Daniel Max Dragomir. Ironia lui Moga referitoare la  traseul lui Max, din concurs, care nu a ajuns până în finală, l-a deranjat  foarte tare pe Horia Brenciu.

“Drumul alături de Moga este doar până în decembrie. Cu mine, continuă şi  după aceea”, a răspuns, enervat, Brenciu. “Nu e drept ce spui acum, concurenţii  mei s-au auzit pe radio”, s-a replicat, din nou, Moga. “Încăierarea” verbală dintre cei doi a fost catalogată de Loredana: “Se joacă şi cu pumni sub  centură”.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Trump a vizionat Joker la Casa Albă şi a fost foarte încântat de el

Andreea Damian

Mick Jagger – intervenție chirurgicală la inimă la sfârșitul săptămânii

realitatea

TABU va ureaza un 2014 plin de noroc!

realitatea

Cum arată Olivia de Havilland, ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”, la 102 ani

Andreea Damian

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

realitatea

Cat Music recomandă artiștilor săi să nu participe la Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2009

realitatea

Scrie un comentariu