Tabu
Image default
CULTURE

Dragoș Bucur și Anamaria Marinca discută problemele de cuplu din “Boogie”

Astăzi are premiera oficială „Boogie“, cel de-al treilea lungmetraj de Radu Muntean. Dragoș Bucur și Anamaria Marinca au comentat pentru Cotidianul relația personajelor Boogie și Smaranda.

Cuplul trece printr-o criză, evident, ca­re precipită și dezamorsează, în final, tensiunea din­tre cei doi. E o poveste despre conștientizarea tre­­cerii în­tr-o altă etapă a vieții…
D.B.: Cearta aceea e o simplă cear­tă casnică, dar de data aceasta ia o turnură diferită. Probabil de obi­cei se termină ca orice cear­tă de genul acesta în­tr-un cuplu normal cu pupături dimineața, în­­să „third part“ din ecuație, Pe­nescu și Iordache, o transformă în­tr-un punct de cotitură în re­­lația lor.

Detașându-vă de personaje, a cui parte ați lua-o și de ce?

A.M.: Aș putea fi de partea cuiva doar în cazul în care NU m-aș de­tașa… Obiectivându-mă, înțeleg mo­­tivele, așteptările și regretele fie­căruia. Din ca­u­za asta povestea e verosimilă, complexă și emo­țio­nează. Sper…
D.B.: Până la un moment dat sunt de partea lui Boogie și aș fi ră­mas de partea lui dacă nu s-ar fi dus cu Ramona, însă spre final rea­lizezi ce dobi­toc e! De altfel, lu­crul acesta îl realizează și el la un moment dat!

Citește tot interviul aici

ARTICOLE SIMILARE

Transformare de necrezut. De la suvite decolorate, arsuri solare si aparat dentar la SEX-SIMBOL

Iuliana Beregoi, colaborare inedită cu André! Cum sună noua versiune „Moșule, ce tânăr ești!”

Andreea Damian

Zachary Quinto: Sunt homosexual!

realitatea

Arta de a-ti face datorii

Sărbătoritul zilei de 12 decembrie

realitatea

Ştiaţi care sunt cele mai bune filme ale tuturor timpurilor?

realitatea

Scrie un comentariu