Tabu
CULTURE

Dragoș Bucur și Anamaria Marinca discută problemele de cuplu din “Boogie”

Astăzi are premiera oficială „Boogie“, cel de-al treilea lungmetraj de Radu Muntean. Dragoș Bucur și Anamaria Marinca au comentat pentru Cotidianul relația personajelor Boogie și Smaranda.

Cuplul trece printr-o criză, evident, ca­re precipită și dezamorsează, în final, tensiunea din­tre cei doi. E o poveste despre conștientizarea tre­­cerii în­tr-o altă etapă a vieții…
D.B.: Cearta aceea e o simplă cear­tă casnică, dar de data aceasta ia o turnură diferită. Probabil de obi­cei se termină ca orice cear­tă de genul acesta în­tr-un cuplu normal cu pupături dimineața, în­­să „third part“ din ecuație, Pe­nescu și Iordache, o transformă în­tr-un punct de cotitură în re­­lația lor.

Detașându-vă de personaje, a cui parte ați lua-o și de ce?

A.M.: Aș putea fi de partea cuiva doar în cazul în care NU m-aș de­tașa… Obiectivându-mă, înțeleg mo­­tivele, așteptările și regretele fie­căruia. Din ca­u­za asta povestea e verosimilă, complexă și emo­țio­nează. Sper…
D.B.: Până la un moment dat sunt de partea lui Boogie și aș fi ră­mas de partea lui dacă nu s-ar fi dus cu Ramona, însă spre final rea­lizezi ce dobi­toc e! De altfel, lu­crul acesta îl realizează și el la un moment dat!

Citește tot interviul aici

ARTICOLE SIMILARE

Eurovision 2023. Încep înscrierile pentru Selecţia Naţională

Andreea Damian

Carti si filme?

realitatea

Finala NBA: Barack Obama mai popular decât Drake chiar în orașul natal al rapperului

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Bon Bijou, cel de-al treilea castigator al MOOZA Pop Up Store, si-a inaugurat magazinul din Baneasa Shopping City

Sărbătoritul zilei de 20 decembrie

realitatea

Scrie un comentariu