Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Mary Austin, femeia despre care Freddie Mercury spunea că este iubirea vieții lui, va primi 40 de milioane de lire sterline după succesul înregistrat de filmul Bohemian Rhapsody. Mary ducea o viață liniștită până când povestea sa de dragoste cu solistul trupei Queen a fost spusă în peliculă.

Freddie Mercury probabil nu ar fi scris piesa Love of My Life dacă nu ar fi existat Mary Austin, scrie presa britanică. Cunoscută de public drept fosta logodnică lui Mercury, Austin e pe cale să se îmbogățească de pe urma filmului biografic Bohemian Rhapsody, obținând foarte mulți bani din redevențe.

Filmul despre viața cântărețului a strâns la box office aproape 600 de milioane de lire sterline. Bohemian Rhapsody a obținut, de asemenea, la Globurile de Aur premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă. Pelicula i-a adus primul Glob de Aur din carieră lui Rami Malek, interpretul legendarului Freddie Mercury.

Regretatul artist i-a lăsat lui Mary Austin întreaga sa avere de 75 de milioane de lire sterline, care include casa de 20 de milioane de lire sterline în care locuiește în prezent, și aproape 50% din veniturile din drepturile intelectuale.

Cei doi s-au cunoscut în 1969, când ea avea 19 ani și era studentă la arte, iar el nu devenise încă celebru. În 1973 a cerut-o în căsătorie, dar Mary și Freddie nu au ajuns niciodată la altar, deoarece solistul i-a mărturisit că este homosexual. Pun capăt logodnei, dar continuă să aibă o relația extrem de apropiată până la sfârșitul vieții artistului. Cum ar fi spus și Freddie Mercury, nimeni nu a fost vreodată în măsură s-o înlocuiască pe Mary.

Rolul principal din Bohemian Rhapsody este interpretat de actorul de origine egipteană Rami Malek (37 de ani), iar Mary Austin este jucată de Lucy Boynton (24 de ani).

ARTICOLE SIMILARE

Gala Premiilor Gopo, LIVE, online. Unde poți vedea în direct decernarea „Oscarurilor românești”

Andreea Damian

Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut

realitatea

Ce apariție sexy a avut Loredana de ziua ei

Tabu Tabu

TABU: Invenția care ar putea ajuta bărbații să-și alăpteze bebelușii

Andreea Damian

Noi studii arată că țigările electronice ar putea fi chiar mai nocive pentru inimă decât țigările obișnuite

realitatea

Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal

Andreea Damian

Scrie un comentariu