Tabu
Image default
BEAUTY

„Bunicuța” de 52 de ani a dezvăluit secretele tinereții ei. Cum reușește să arate așa

Când auzim cuvântul „bunica”, mintea noastră îl asociază cu o femeie în vârstă cu părul gri și riduri de înțelepciune pe față. Gina Stewart este o femeie care provoacă o adevărată revoluție, deoarece redefinește cuvântul „bunica” în cel mai frumos mod posibil. 

Femeia demonstrează că vârsta este doar un număr, iar la 52 de ani, ea chiar caută un tânăr prinț care să-i cucerească inima.

Cu toții îmbătrânim diferit. Pentru mulți oameni, îmbătrânirea înseamnă să ai niște riduri ici și colo, să câștigi câteva kilograme în plus și așa mai departe. Dar după cum se dovedește, acesta nu este cazul tuturor. Unii oameni vor să rămână tineri, indiferent de situație. Gina Stewart, de exemplu, este o femeie care deține titlul de „Cea mai tare bunică din lume”.

Această femeie din Australia are 52 de ani și 4 copii: James, de 31 de ani; Casey, de 29 de ani; Cody, de 26; și Summer, de 8 ani; și un… nepot.

Stewart are o pagină separată pe Instagram care este dedicată sfaturilor ei despre cum să rămâi tânără și frumoasă. Acolo, ea împărtășește câteva sfaturi foarte interesante, fiecare bazată pe propriul stil de viață.

Legenda din biografia ei spune: „Sănătate, bogăție, bunăstare, minte, corp, spirit. Apa este viață. Mâncarea să fie medicamentul tău și medicamentul să fie hrana ta.”

Gina face  multe exerciții fizice, dar își păstrează și mintea pozitivă. Ea crede că aceste lucruri ajută la atingerea obiectivelor remarcabile pentru cei care nu vor să îmbătrânească. Stewart promovează ideea de a mânca alimente sănătoase, iar merele și avocado par să fie preferatele ei în rutina de frumusețe. De asemenea, face hidromasaj și laudă efectul spa-urilor.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Manual de frumusețe

realitatea

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Andreea Damian

Parfumurile Dior pot avea semnatura ta

Naomi Campbell – dieta si reguli detox

Hairstyle How To: Kate Beckinsale la Globurile de Aur

Viorica de la Clejani vrea sa isi taie stomacul: “M-am ingrasat 10 kg, m-am si speriat…”

Scrie un comentariu