Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Când este cea mai bună perioadă a anului pentru a-ți face un tatuaj?

De multe ori ne gândim la iarnă ca fiind cea mai bună perioadă a anului pentru a ne face un tatuaj. Și totuși … nu ar fi neapărat cazul. Deci, când este sigur să-ți faci un tatuaj?

Ți-ai ales modelul pe care vrei să-l gravezi pe pielea ta și zona corpului pe care să-l așezi. Dar când este cel mai bun moment pentru a lua măsuri? În general, iarna pare a fi anotimpul ideal. De ce? Deoarece soarele nu este foarte prezent și, prin urmare, corpul nostru este mai puțin expus la razele UV (precum și la apa mării și a piscinei). Cu toate acestea, frigul iernii poate aduce și o serie de griji în ceea ce privește vindecarea zone în care ai efectuat tatuajul. Temperaturile scad și, prin urmare, veți avea tendința inevitabilă de a îmbrăca mai multe straturi de îmbrăcăminte pentru a face față frigului. Cu toate acestea, frecarea țesuturilor pe zona tatuată poate provoca iritații. Acestea poate afecta vindecarea și crește riscul de infecție. Deci, ce anotimp să alegi să-ți faci un tatuaj?

Ideal ar fi toamna sau primăvara

Anotimpurile de tranziție (toamna și primăvara) adună de obicei cele mai bune din fiecare perioadă a anului. Primăvara, soarele de obicei nu strălucește la fel de puternic ca vara, ceea ce va reduce șansa de a arde zona nou tatuată. În această perioadă a anului, de asemenea, nu va trebui să vă protejați de frig: acest lucru vă va împiedica să utilizați bluze cu mâneci lungi sau paltoane groase (care ar putea sufoca zona tatuată).

Nu neglija îngrijirea de bază

Alege un salon de încredere care îți pune sănătatea pe primul loc. Prețurile pot fi mai mari, dar calitatea materialelor utilizate și curățenia sunt garantate. Reține întotdeauna că a-ți face un tatuaj nu este un act banal. Este adesea însoțită de sângerări ușoare în timpul ședinței. Prin urmare, riscul potențial de contaminare cu anumite virusuri transmisibile prin sânge (hepatita B, virusul imunodeficienței umane (HIV), hepatita C) nu este deci imposibil. Acesta este motivul pentru care este extrem de important să îți alegi bine salonul și să ai grijă de tatuaj după ședință. În cele din urmă, evită să-ți expui tatuajul la soare. De asemenea, urmează toate instrucțiunile oferite de tatuator pentru ca pielea ta să se vindece bine.

ARTICOLE SIMILARE

Vești triste despre Ellen Pompeo, vedeta serialului „Anatomia lui Grey”

Andreea Damian

Tinerețe în vârful acului

realitatea

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

Andreea Damian

Alertă! Persoanele cu această grupă de sânge atrag căpușele

Andreea Damian

Miss Africa de Sud este noua Miss Univers

Andreea Damian

Gimnasta medaliată cu aur care s-a reinventat ca actriţă de filme pentru adulți

Andreea Damian

Scrie un comentariu