Tabu
PEOPLESlider

Când începe MasterChef cu jurații Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu se pregătesc să revină pe micile ecrane, în rolul de jurați al emisiunii Masterchef.

Producătorii emisiunii MasterChef au anunțat că pregătirile pentru noul sezon sunt în plină desfășurare. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se vor reîntâlni cu fanii emisiunii într-un nou sezon plin de provocări culinare și momente emoționante. 

Preselecțiile pentru noul sezon au avut loc în weekendul pe 18-19 mai, la Hotel Sheraton din Capitală, și vor continua în weekendul 1-2 iunie, la Hotel Unirea din Iași. Această perioadă de preselecții marchează începutul drumului pentru viitorii concurenți, care vor avea ocazia să își demonstreze abilitățile culinare în fața celor trei jurați renumiți. După preselecții, vor urma filmările, spre marea bucurie a fanilor care așteaptă cu nerăbdare revenirea show-ului pe micile ecrane.

Confruntare la tribunal între Pro TV și Antena 1 

Revenirea emisiunii MasterChef pe Pro TV nu vine fără controverse. Antena Group a inițiat acțiuni legale la Tribunalul București împotriva bucătarilor celebri Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, precum și împotriva postului Pro TV. Conform informațiilor obținute de Paginademedia.ro de pe Portalul Instanțelor de Judecată, Antena Group a solicitat emiterea unei „ordonanțe președințiale”, o măsură juridică rapidă menită să blocheze temporar colaborarea dintre chefi și Pro TV. 

Deși portalul instanțelor nu oferă detalii suplimentare, este foarte probabil că Antena încearcă să suspende colaborarea dintre cei doi chefi și Pro TV până la soluționarea celorlalte procese aflate pe rol. Fiecare chef este subiectul a câte cinci procese, lucru care ar putea dura ani de zile. În cazul ordonanței președințiale ce îi implică pe Cătălin Scărlătescu și Pro TV, instanța a stabilit un prim termen de judecată pentru data de 18 iunie. În ceea ce-l privește pe Florin Dumitrescu, instanța a hotărât să transfere cazul de la secția a VI-a la secția a III-a, specializată pe proprietate intelectuală.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire

Andreea Damian

Tunsoare nereușită | 3 soluții pentru a îndrepta situația

Andreea Damian

Anda Adam a împlinit de 40 de ani! Cum a sărbătorit vedeta în izolare

Tabu Tabu

David Schwartz: teatrul politic și cel cu mesaj progresist s-au confruntat cu cenzura, uneori foarte directă

Dora Constantinovici

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut. Prima fotografie cu bebelușul

Andreea Damian

Cum arată și cât a costat inelul cu diamante pe care Ianis Hagi i l-a dat iubitei sale, când a cerut-o în căsătorie 

Andreea Damian

Scrie un comentariu