Tabu
PEOPLESlider

Andreea Bostănică, la cuțite cu Ilinca Vandici. De la ce a pornit scandalul

 

Andreea Bostănică este în conflict cu Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea a criticat-o în emisiune din cauza vieții sale opulente, cu care se laudă pe rețelele sociale.

Influencerița din Republica Moldova este una dintre cle mai urmărite vedete de pe TikTok. Aici, aceasta își prezintă viața plină de lux, opulență și cadouri. Fără să-i pese de cei care o urmăresc, Andreea Bostănică se lăfăie în aroganțe pe internet.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici nu au văzut chiar cu ochi buni acest lucru și au comentat în emisiunea pe care o prezintă. Ba chiar cele două au dat de înțeles că Andreea Bostănică primește bani și din alte surse, fiind imposibil să aibă un trai atât de luxos doar activând pe TikTok.

„Știu o tânără, Andreea Bostănică, am auzit pentru prima dată în viața mea, dar bine am făcut că am auzit. (…) Noi învățăm de aici că prin muncă, progresează. Andreea Bostănică desface niște daruri. Și îmi place ce văd. Pentru că ea stă într-o căsuță… Și are niște floricele în spate”, a spus Teo Trandafir.

„Și dacă ai avea acum o prietenă sau mai multe care au o adolescentă în creștere care o urmărește pe domnișoara Andreea Bostănel… Bostănică, scuze… pe TikTok și văd unboxing-urile astea care nu se mai termină de mii de euro și florile care nu se mai termină (…)

Unu, dacă avem posibilități, iubiți, pentru că am înțeles că are un iubit… Ideea este că din TikTok mi-e greu să cred că tu poți să câștigi atât de mult încât să-ți cumperi lucrurile astea pe bandă rulantă.

Dacă ar fi să faci un unboxing la un cadou, o dată pe lună, să-ți cumperi o geantă Hermes… De ce trebuie să le punem în față la toată lumea. Sunt oameni care nu au unde să locuiască. Sunt copii care mor de foame. De ce trebuie să ne arătăm în halul ăsta? Ce învață tinerele alea care se uită? Aici este durerea mea”, a adăugat Ilinca Vandici.

Andreea Bostănică, replici dure la adresa celor două

După ce a auzit comentariile care s-au făcut la adresa ei, Andreea Bostănică le-a dat replica celor două într-un mod ironic.

„Doamna Ilinca cred că s-a supărat că nu i-am deschis nici mesajul, doar că nu înțeleg… Poate vă amintiți de mine, doamna Ilinca. Ați fost la emisiune și ați spus că nu știți cum mă cheamă? Păi cum nu știți cum mă cheamă dacă ați spus că aș fi onorată să vin la emisiunea voastră acum câteva luni. Mi se pare foarte, foarte patetic. Dar… are și ea o vârstă. Poate are și probleme cu memoria.

Iar la doamna Teo Trandafir, o iubesc, o respect enorm. Mi s-a părut că a zis asta… Bine, ea a zis doar lucruri frumoase despre mine, că n-are ce să spună rău, doar invidioasele, ca Ilinca, care s-a supărat pe mine că n-am fost la emisiune poate să zică ceva rău. Sau să spună că nu mă cunoaște, de fapt, mă cunoaște foarte bine.

M-a avut și la follow. Îmi dădea și like-uri. Eu neavând-o la follow, ca să înțelegeți. Dar eu am lansat vreo patru piese la doamna Teo în emisiune, la Teo Show. M-a invitat de foarte multe ori. Mi s-a părut așa ciudat că a zis că nu mă cunoaște. Cred că așa era în script, cine știe”, a spus Andreea Bostănică, potrivit Cancan.

Cristina Ich intervine în scandal

Cristina Ich intervine în scandalul dintre Ilinca Vandici și Andreea Bostănică. Influencerița susține că prezentatoarea nu ar trebui să o judece pe tiktok-eriță pentru felul în care face rost de bani, având în vedere că, în trecut, și ea practica unele activități contra cost.

„Cei mai mulți dintre noi nu avem diplome de educatori. Când am apărut în online, nu am semnat un contract. Noi ne alegem reperele, ce vrem să urmărim, ce nu, ce ne face bine, ce nu ne face bine. Dar nu știu dacă ați obervat că sunt anumite voci care se sting. Și încep să predice. Încep să predice despre eleganță, modestie, exemplu. Dar întrebarea este, noi ăștia care judecăm ce e bine, ce nu, noi suntem, oare, un exemplu sau am fost? Putem să vorbim despre asta? Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să pui etichete sau să insiști la bullying, la adresa unui tânăr care nu face nici mai mult, nici mai puțin decât ce ai făcut tu când ți-a permis timpul, vârsta.

Dacă vrei să dai un exemplu, și poți, vino, expune-te, povestește despre greșelile tale, care pot fi asemănătoare sau mai rău, de foarte multe ori, oamenii ăștia care stau și țin prelegeri, ăia-s ce-i mai…ăia au făcut la fel sau mai rău. Deci dacă vrei să îmi dai o adevărată lecție de viață, vino, expune-te, arată, spune-ne, mai ales că experiența ta de viață, sau experiența noastră de viață, clar ne recomandă și atunci putem și noi să povestim din greșelile noastre. Uite, și eu am făcut, dar mi-am dat seama că na, eram tânără, nu aveam minte și așa mai departe.

Pentru că tinerețea e tinerețe. La 20 de ani nu poți să gândești ca la 30 și ceva sau la 40 de ani. Că de asta se numește experiență de viață și repet, din asta înveți, din greșeli. Dar nu începi să condamni pe alții de ceva care și tu probabil ai făcut, bineînețels, neavând expunere, în spatele ușilor închise”, a spus Cristina Ich pe TikTok.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cafeaua de după-amiază ne tulbură într-adevăr somnul?

Andreea Damian

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Andreea Esca, Ștefan Bănică, Delia și Smiley, vizați de o molimă care atacă generație după generație. Dan Negru, mesaj manifest

Andreea Damian

Cleopatra Stratan, replică acidă atunci când a fost certată pentru rochia simplă

Andreea Damian

Cum a ajuns pe Netflix femeia care a inventat ciorba rădăuțeană 

Andreea Damian

Drama prin care trece Shania Twain. Diagnosticul îi afectează cariera

Andreea Damian

Scrie un comentariu