Tabu
Image default
PEOPLESlider

Emma Stone și-a schimbat numele în cinstea Emmei Bunton – Baby Spice

Spice Girls a cucerit foarte multe fane în 1996 cu piesa Who do you think you are. Și în mod special pe Emma Stone. Actrita care se numea Emily și-a schimbat numele din dragoste pentru favorita ei din trupă: Emma Bunton, al cărei pseudonim Spice era “Baby”.

Vedeta filmului La La Land a mărturisit motivul real din spatele schimbării identității sale la emisiunea  The Tonight Show cu Jimmy Fallon. “Eram super blondă, numele meu real era Emily, dar am vrut să fiu numită Emma de dragul Baby Spice și ghici ce, chiar mi s-a spus așa”, a declarat Stone. O vreme asta a fost destul de derutant, recunoaște actrița. “În clasa a doua, m-am dus la profesor și i-am cerut să-mi spună Emma și a fost din cauza Emmei Lee Bunton de la Spice Girls.”

Emma Stone va participa și la turneul 2019, care va merge mai departe fără Posh Spice (Victoria Beckham) și va fi a treia oară când Stone vede live trupa Spice Girls, după ce a participat la un concert în anii ’90 și unul în 2008.

LA LA LAND cu Emma Stone și Ryan Gosling, 2016

În 2017, Emma Stone a fost supranumită „regina” podiumului Oscar și a întrecut-o pe Jennifer Lawrence, cea care a dominat topul în ultimii doi ani. Starul din La La Land a obţinut în 12 luni – 26 de milioane de dolari. Stone (28 de ani) a vorbit atunci, într-un interviu acordat Out Magazine, despre un subiect sensibil la Hollywood – necesitatea egalităţii salariale de gen la Hollywood – şi a declarat că mulţi dintre colegii săi au acceptat să li se scadă din salariu pentru ca şi ea să primească cam aceeaşi sumă.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai picante bârfe de la petrecerea privată oferită de Prințul Charles

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 15 iunie!

realitatea

Meghan Markle, trădată de tatăl ei din nou. Nu se aștepta la așa ceva

Andreea Damian

Dorian Popa, tătic! Anunțul care i-a luat prin surprindere pe fani

Andreea Damian

Recomandare OMS: tipul de activitate fizică de care ai nevoie în fiecare zi

Andreea Damian

Kevin Hart a ajuns în scaun cu rotile. Accidentul stupid suferit de actor

Andreea Damian

Scrie un comentariu