Tabu
PEOPLESlider

Cum a reușit Sore să scape de acnee. Ce sfaturi oferă artista

 

Sore s-a confruntat de-a lungul anilor cu o acnee severă, însă ultima perioadă a reușit să scape de această problemă a tenului. 

Artista în vârstă de 34 de ani a dezvăluit la ce alimente a renunțat și ce produse folosește.

Sore și-a dezvoltat o rutină riguroasă de îngrijire a pielii, atrăgând atenția asupra influenței alimentației asupra sănătății tenului. Vedeta a dezvăluit că este foarte atentă la lista de ingrediente din produsele cosmetice pe care le folosește, evitând întotdeauna pe cele care conțin acid hialuronic, despre care afirmă că facilitează apariția acneei. 

„Sunt trei substanțe mari și late pe care toate fetele care au probleme cu tenul trebuie să le identifice, să înțeleagă la ce anume folosesc acele combinații și să adapteze totul la tenul lor. Noi nu suntem la fel, nici tenul nostru nu răspunde la fel. Pentru ten, fac ce fac de ani de zile, mențin aceste substanțe și sunt atentă la ce mănânc. Dacă mănânc o ciocolată cu lactate sau ceva picant, atunci sigur mă aștept să-mi apară un coș”, a spus artista într-un interviu pentru Unica.

În schimb, Sore se bazează pe retinol, acid glicolic și acid salicilic pentru a menține un ten frumos și fără imperfecțiuni. Artista a vorbit deschis despre problemele majore cu tenul pe care le-a avut de-a lungul timpului și despre lupta sa împotriva acneei. După ce a încercat numeroase tratamente și a consultat diverși dermatologi, Sore a reușit să scape de acest complex și a împărtășit câteva dintre secretele rutinei sale de îngrijire.

Vedeta a subliniat că a fost nevoită să facă multe schimbări și în alimentație, descoperind că problemele de ten erau cauzate în mare parte de produsele lactate. După ce a renunțat la acestea, tenul său a început să se îmbunătățească vizibil.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz, petrecere surpriză pentru viitorul bebeluș

Tabu Tabu

Ovidiu Lipan Țăndărică, mire la 70 de ani. Cine e aleasa lui

Andreea Damian

Monica Bîrlădeanu își asumă relația cu doctorul Valeriu Gheorghiță. Ce a declarat despre el

Andreea Damian

Mădălina Ghenea, fermecătoare pe covorul roşu la Veneţia!

Andreea Damian

Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Care e secretul frumuseții ei

Tabu Tabu

Antonia și Giulia au ieșit din izolare la soare cu noile silicoane

Tabu Tabu

Scrie un comentariu