Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Doru Todoruţ de la Deepcentral, probleme cu fosta soție

Îndrăgitul solist, vedetă de televiziune dar și fost actor de seriale tv are probleme cu fosta soție, cu care are cele trei fetițe. Doru Todoruţ și fosta soție, Rocsana Daliana Todoruţ, s-au despărțit în urmă cu șapte ani și se văd din nou în instanță pentru plata pensiei alimentară.
Au trecut 7 ani de la divorț, însă Doru Todoruț și Rocsana Daliana Todoruţ, femeia cu care solistul are trei fiice frumoase foc, se văd în continuare pe scările tribunalului. Acum pensia alimentară este problema care îi arde pe ambii părinți.

doru-todorut si fetele luiCei doi fost soti, Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în 2013, la notar, însă ulterior au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În luna ianuarie 2016, Rocsana a câștigat custodia minorelor, și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ”exercitarea drepturilor părinteşti”. Cei doi se ceartă în continuare și femeia a cerut judecătorilor să-i pună sechestru pe veniturile solistului, care momentan este pe 0 din cauza faptului că nu mai are concerte și evenimente.

ARTICOLE SIMILARE

Avril Lavigne lansează un nou album după ce a supraviețuit bolii Lyme

Andreea Damian

Kate Walsh din Anatomia lui Grey respectă aceste 5 reguli esențiale de sănătate

Andreea Damian

Nicole Cherry s-a transformat într-o “Mujer latina”

Tabu Tabu

Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Andreea Damian

Burberry reinventează celebra scenă din Singin’ in the rain

Ciocîrlan

Reteta de vara – Vinete umplute

realitatea

Scrie un comentariu