Tabu
PEOPLESlider

Doru Todoruţ de la Deepcentral, probleme cu fosta soție

Îndrăgitul solist, vedetă de televiziune dar și fost actor de seriale tv are probleme cu fosta soție, cu care are cele trei fetițe. Doru Todoruţ și fosta soție, Rocsana Daliana Todoruţ, s-au despărțit în urmă cu șapte ani și se văd din nou în instanță pentru plata pensiei alimentară.
Au trecut 7 ani de la divorț, însă Doru Todoruț și Rocsana Daliana Todoruţ, femeia cu care solistul are trei fiice frumoase foc, se văd în continuare pe scările tribunalului. Acum pensia alimentară este problema care îi arde pe ambii părinți.

doru-todorut si fetele luiCei doi fost soti, Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în 2013, la notar, însă ulterior au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În luna ianuarie 2016, Rocsana a câștigat custodia minorelor, și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ”exercitarea drepturilor părinteşti”. Cei doi se ceartă în continuare și femeia a cerut judecătorilor să-i pună sechestru pe veniturile solistului, care momentan este pe 0 din cauza faptului că nu mai are concerte și evenimente.

ARTICOLE SIMILARE

Robert, noul iubit al Deei Maxer, rupe tăcerea despre relația cu dansatoarea

Andreea Damian

Oscar 2022 | Au fost anunțați prezentatorii pentru gala din acest an

Andreea Damian

Secret Sister, păcăleala de pe Facebook de care trebuie să te ferești în prag de Sărbători

Andreea Damian

Aplicațiile pentru dormit nu sunt neapărat odihnitoare

Ciocîrlan

60 de secunde pentru o piele perfectă? Metoda care obsedează multe femei

Andreea Damian

Mădălina Ghenea a făcut furori la premiera celui mai nou film în care a jucat

Tabu Tabu

Scrie un comentariu