Tabu
Image default
PEOPLESlider

Doru Todoruţ de la Deepcentral, probleme cu fosta soție

Îndrăgitul solist, vedetă de televiziune dar și fost actor de seriale tv are probleme cu fosta soție, cu care are cele trei fetițe. Doru Todoruţ și fosta soție, Rocsana Daliana Todoruţ, s-au despărțit în urmă cu șapte ani și se văd din nou în instanță pentru plata pensiei alimentară.
Au trecut 7 ani de la divorț, însă Doru Todoruț și Rocsana Daliana Todoruţ, femeia cu care solistul are trei fiice frumoase foc, se văd în continuare pe scările tribunalului. Acum pensia alimentară este problema care îi arde pe ambii părinți.

doru-todorut si fetele luiCei doi fost soti, Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în 2013, la notar, însă ulterior au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În luna ianuarie 2016, Rocsana a câștigat custodia minorelor, și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ”exercitarea drepturilor părinteşti”. Cei doi se ceartă în continuare și femeia a cerut judecătorilor să-i pună sechestru pe veniturile solistului, care momentan este pe 0 din cauza faptului că nu mai are concerte și evenimente.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai folosite masti naturale pentru ten gras

realitatea

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

realitatea

Cele mai bune machiaje și coafuri de la Premiile Grammy

Andreea Damian

Andreea Marin a făcut din nou Covid! Cu ce remediu gustos se tratează vedeta

Andreea Damian

Snoop Dogg va publica o carte de bucate – From Crook to Cook

Dora Constantinovici

Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!

Andreea Damian

Scrie un comentariu