Tabu
PEOPLESlider

Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul The Sun. Ce are de gând să facă?

Actorul nu a avut câștig de cauză împotriva tabloidului britanic care l-a numit un „bătăuș de femei”.

Luni, Johnny Depp a pierdut procesul împotriva tabloidului britanic The Sun. Starul de la Hollywood a dat în judecată ziarul pentru calomnie, după apariția unui articol în care era descris ca un soț violent în relația cu actrița Amber Heard.

Jack Sparrow, o imagine pătată

Decizia judecătorului Andrew Nicol este o lovitură grea la adresa reputației celui care l-a interpretat pe Căpitanul Jack Sparrow în Pirații din Caraibe. După o carieră de 35 ani în industria cinematografică, actorul s-a supus unui mare risc atacând News Group Newspapers (NGN), societatea editorială care deține cotidianul The Sun.

Tot luni, avocații săi au anunțat că, după pronunțarea deciziei judecătorești, actorul a respins acuzațiile și a declarat că vrea să formuleze un apel.

„Această decizie este atât perversă, cât și confuză.”, au susținut, într-un comunicat de presă, avocații vedetei.

Dezvăluiri șocante

În timpul celor trei săptămâni de proces din luna iulie, de la Înalta Curte din Londra, desfășurate în prezența actorului de 57 de ani, a fostei sale soții, Amber Heard, precum și a fanilor amândurora, s-au făcut niște dezvăluiri șocante despre viața lor privată. Dependență de droguri, acuzații de adulter și chiar excremente găsite în patul conjugal s-au numărat printre subiectele care au ținut prima pagină a presei de cancan din SUA și nu numai.  

Aplecându-se doar asupra declarațiilor actriței, publicația The Sun a invocat 14 de episoade de violență domestică, toate fiind contestate de Johnny Depp. În urma examinării episoadelor în chestiune, judecătorul Nicole a declarat, în sentința sa, că etichetările din The Sun sunt „în mod considerabil adevărate”

„Victimele violenței conjugale nu trebuie niciodată să păstreze tăcerea.”, a afirmat un purtător de cuvânt de la The Sun, mulțumindu-le judecătorului și actriței pentru curaj.

„Hotărârea judecătorească nu este o supriză.”, au susținut avocații actriței de 34 de ani, care a avut un statut de martor în cadrul acestui proces.

Un proces dureros

Johnny Depp și Amber Heard s-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare de la Rhum Express. S-au căsătorit în februarie 2015, în Los Angeles, California. Cuplul a divorțat cu mare scandal la începutul anului 2017. Actrița din Danish Girl și Aquaman amintește „ani de violențe psihice și fizice”, acuzații respinse vehement de Depp.

În cadrul procesului, avocata ziarului, Sasha Wass, a dezvăluit excesele actorului, care reprezentau unul dintre motivele  „schimbărilor iraționale și bruște de comportament”. Actorul american a recunoscut consumul abuziv de droguri și alcool, dar a afirmat că nu a ridicat niciodată mâna asupra unei femei, lucru confirmat și prin mărturiile scrise ale fostelor partenere de viață, Vanessa Paradis și Winona Ryder.  Cântăreața de origine franceză l-a descris chiar ca pe „un bărbat și un tată gentil, atent, generos și non-violent”. Johhny Depp a acuzat-o, la rândul său, de acte de violență pe Amber Heard.

În pledoaria sa, avocatul actorului, David Sherborne, a cerut judecătorului „să șteargă” numele lui Johhny Depp din aceste „acuzații scandaloase” și „false” care l-au târât prin acest proces „dureros”. Avocatul său a sublininat inadvertențele din declarațiile lui Amber Heard, calificând-o pe aceasta drept o „mincinoasă compulsivă”.

Amber Heard  și-a exprimat regretul cu privire la „detaliile cele mai traumatizante și mai intime” din viața sa cu Johnny Depp, care au fost expuse în fața justiției și „difuzate în întreaga lume”

„L-am iubit și nu am vrut să-l pierd așa (…) Cealaltă față a lui era a unui monstru, dar tot timpul am rămas cu speranța ca se va reabilita. ” a declara actrița în timpul procesului.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Andreea Damian

Dieta perfectă pentru o viață sexuală intensă

Andreea Damian

Natalia Vodianova a lansat o aplicație de somn pentru insomniaci

Andreea Damian

Eugenia Șerban, schimbare uimitoare de look, după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Johnny Depp şi Amber Heard, o nouă confruntare la tribunal

Andreea Damian

Larisa Iordache și Cristian Chiriță și-au ales nașii. Cine vor fi părinții lor spirituali și când va avea loc nunta

Andreea Damian

Scrie un comentariu