Tabu
PEOPLESlider

Părinții Ancăi Dumitra, primele declarații după nuntă. Ce au spus cei doi la scurt timp după ce au ieșit din biserică 

Anca Dumitra, care joacă rolul Geaninei în „Las Fierbinți”, s-a căsătorit religios pe data de 29 aprilie cu milionarul austriac Manfred Spendier.

Actrița de 35 de ani a purtat o rochie superbă, cu trenă detașabilă, tip sirenă, care îi scotea silueta în evidență. Anca Dumitra a atras toate privirile cu decolteul generos, flancat de o broderie discretă. Petrecerea s-a ținut la clubul Diplomatic și a reunit numeroși invitați.

Vizibil emoționați, părinții vedetei au oferit primele declarații despre momentul unic pe care l-au trăit alături de fiica lor. „Începutul e frumos. Sperăm ca toată lumea să fie mulțumită și noi în același timp. Recunosc că mi-au dat lacrimile”, au fost primele cuvinte rostite de tatăl Ancăi Dumitra după ce a ieșit din biserică.

Întrebat ce îi dorește fiicei sale, acesta a răspuns: „Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul. Îmi place foarte mult soțul Ancăi, chiar dacă ne înțelegem mai puțin. Vorbește românește, doar că trebuie să avem translator cu familia lui.”

Mama actriței a râs și a plâns, iar emoțiile au urmărit-o încă de la începutul săptămânii, după cum a mărturisit chiar ea pentru emisiunea lui Cătălin Măruță. „Am avut emoții foarte multe. Am plâns. Îmi propusesem să nu plâng, să râd, să fiu veselă, dar e normal. Emoțiile își spun cuvântul și le-am avut toată săptămâna asta. Mă trezeam la 2, la 3 noaptea, nu mai puteam să dorm, dar sunt ok”, a declarat și mama Ancăi Dumitra.

Când a aflat că fiica sa se mărită, mama Geaninei din „La Fierbinți” a recunoscut că a început să cânte și să danseze de bucurie prin casă.

„Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia de fericire. Cântam prin casă „Se mărită fata mea, nu știu Doamne ce-i cu ea”. Am fost foarte fericită și sunt foarte împlinită. Le doresc să fie sănătoși, să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească. Toate vin de la iubire, de la fericire, de la comunicare. Cu înțelepciune multă și cu răbdare în viață. Anca își dorește copii și o să fim lângă ei”, a declarat mama actriței.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Tatăl lui Britney Spears renunță la rolul de tutore față de ea. Care este motivul

Andreea Damian

Lindsay Lohan a devenit mămică. Ce nume a ales actrița pentru fiul ei

Andreea Damian

Instagram îi întreabă mai nou pe agresori: “Ești sigur că vrei să postezi asta?”

realitatea

Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

Andreea Damian

Aflat în izolare, solistul Radhu se simte hărțuit de poliție

Tabu Tabu

Germania ⎢ Cea mai veche armură romană din istorie

Ciocîrlan

Scrie un comentariu