Tabu
Image default
PEOPLESlider

Când își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele. Alina Sorescu a spus care este programul de vizită

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, iar instanța a decis că fetițele lor vor continua să locuiască la mamă, deși tatăl ar fi vrut ca acestea să stea la el.

Creatorul de modă are program de vizită, pe care va trebui să-l respecte, au hotărât judecătorii. El îşi va putea vedea copiii de două ori pe lună şi mai des în vacanţe.

Totodată, Alina a precizat că, deocamdată, nu se pune problema de semnătura unuia dintre părinți dacă vreunul dintre ei ar vrea să plece cu fetiţele peste hotare.

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț”, a spus Alina Sorescu pentru Ego.ro.

Pe 20 iunie, magistraţii au decis, pentru a doua oară, ca micuțele să aibă domiciliul la Alina Sorescu pe tot parcursul procesului de divorț cu designerul. Alexandru Ciucu a depus cerere în instanță ca fiicele sale să locuiască la el cât timp se termină procesul de divorț, însă învingătoare a ieșit Alina Sorescu.

ARTICOLE SIMILARE

Demi Moore e de nerecunoscut. Schimbarea radicală de look (FOTO)

Andreea Damian

Trucul prin care să-ți smulgi sprâncenele acasă fără să ratezi niciun un fir

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 13 Iulie!

realitatea

Cum arăta la 18 ani Joan Collins, diva aniversată la Hollywood!

Tabu Tabu

BirthStrikers: totul despre femeile care refuză să aibă copii dacă nu stopăm schimbările climatice

realitatea

Cele 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu