Tabu
PEOPLESlider

Când revine Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Ce spune despre înlocuitoarea sa

Adela Popescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni la emisiunea „Vorbește lumea”, proiect pe care l-a părăsit pentru a merge în junglă dominicană, alături de Cabral, de unde prezintă „Sunt celebru scoate-mă de aici”.

Vedeta n-a vrut să dea prea multe detalii și s-a mulțumit să spună că vrea mai întâi să termine proiectul la care lucrează, anume „Sunt celebru scoate-mă de aici”, și apoi se va gândi ce o să facă pe viitor.

„Mai e cale lungă până când se vor termina filmările și nu vreau să mă gândesc la ce urmează. Vreau s-o iau pas cu pas, să ducem la bun sfârșit proiectul, să ne întoarcem cu bine acasă și apoi vedem ce facem mai departe”, a spus ea.

Adela Popescu a mărturisit că a fost foarte greu să plece de la „Vorbește lumea”, emisiune pe care o prezintă de șase ani.

Adela Popescu a fost întrebată și de părerea ta despre Lili Sandu și noua formulă de prezentatori de la Vorbește lumea.

Prezentatoarea TV a spus că Lili Sandu nu are nevoie de sfaturi din partea ei și a avut multe cuvinte de laudă la adresa înlocuitoarei sale de la Vorbește lumea, pe care a numit-o inteligentă și frumoasă.

Vedeta a mărturisit că Lili Sandu și băieții fac o echipă foarte bună.

„Lili nu are nevoie de sfaturi din partea mea. E extrem de frumoasă, e inteligentă, are experiență, se știe cu băieții. Plus că a mai fost la „Vorbește lumea” acum ceva timp și s-a descurcat minunat. Îmi place foarte mult de ei, au o energie bună și sunt o echipă foarte tare”, a mărturisit Adela Popescu.

ARTICOLE SIMILARE

Bucurestiul in weekend, 14-16 octombrie

realitatea

N-ai să crezi ce tatuaje speciale și-a făcut Alina Pușcaș

Tabu Tabu

Numărul mare de ore de muncă, asociat cu o creştere a riscului de accident vascular cerebral

Andreea Damian

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă

Andreea Damian

Noile branduri de lenjerie intimă redefinesc cuvântul „sexy”

Andreea Damian

Nu oferi flori unei femei stângace! S-ar putea să nu-i simtă mirosul

Andreea Damian

Scrie un comentariu