Tabu
PEOPLESlider

Cântăreaţă celebră din România, prinsă beată şi drogată la volan, în sectorul 2

Vineri dimineață, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, a fost identificată o femeie care se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, și care nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Observator susține că pe baza unor surse, persoana în cauză ar fi cântăreața Xonia.

Imagine

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

După efectuarea verificărilor, s-a constatat că persoana care conducea vehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, iar în plus, nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

„În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 şi art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, menționează sursa citată.

Potrivit articolelor invocate, persoana care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive, se poate expune la o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau la o amendă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Reacția lui Dan Badea după ce a fost înlocuit la iUmor

Andreea Damian

Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei

Andreea Damian

Cum a reușit Mario Iorgulescu să scape de plata daunelor morale, în valoare de 110.000 de euro, pentru familia victimei. Decizia instanței

Andreea Damian

Bardot eyes | Cum realizezi machiajul la modă pentru această vară

Andreea Damian

Angajați Amazon, amenințați cu concedierea după ce au vorbit despre probleme de mediu

Andreea Damian

Centenarul în mesaje publice festive – momente și schițe 2018

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu