Home > Fără categorie > CAPATOS duce doua BOMBE la Politie!

CAPATOS duce doua BOMBE la Politie!

Dan Capatos împreună cu Mircea N. Stoian şi cu cele două asistente Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile sunt invitaţi la Poliţie.

Întreaga echipă de la emisiunea “Un show păcătos” va fi martoră într-un  proces în care este implicată şi Oana Zăvoranu. Un domn care a intrat la un  moment dat prin telefon cu fosta soţie a lui Pepe a făcut plângere penală împotriva acesteia, iar Dan Capatos şi colegii lui trebuie să dea declaraţii în  acest caz.

Momentul cel mai amuzant abia acum vine. Ei au primit câte o  citaţie de a se prezenta la Secţia 5 de Poliţie din Bucureşti pe data de 3  iulie, însă plicul purta data Poştei de 5 iulie!

Totuşi, după ce a luat  legătura cu poliţiştii de la Secţia 5, Dan Capatos le-a promis acestora că se  vor prezenta pentru declaraţii săptămâna viitoare. “Ne ducem cu două bombe în  secţia de poliţie”, nu a putut să se abţină să nu glumească “păcătosul”  principal.

Mai mult: Întreaga echipă “Un show păcătos” chemată la Poliţie! Dan Capatos: “Ne ducem cu două BOMBE” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

CAPATOS duce doua BOMBE la Politie!

by   1 min
0