Tabu
Image default
FASHION

Carine Roitfeld vorbeşte despre Anna Wintour şi John Galliano

Se pare că de când lucrează freelance, Carine Roitfeld este mult mai fericită decât atunci când conducea Vogue Paris. Sau cel puţin asta lasă ea să se înţeleagă.

Într-un interviu acordat de curând pentru Spiegel, fostul redactor-şef de la Vogue Paris a vorbit, printre altele, de zvonul potrivit căruia îi va lua locul Annei Wintour la conducerea Vogue US şi despre scandalul John Galliano.

“Nu s-a vorbit niciodată serios despre acest subiect. Îmi place să provoc. Sunt foarte franţuzoiacă. În America nu este voie să arăţi nici măcar un pic dintr-un sfârc în fotografii. Anna Wintour este cea mai puternică femeie din industria fashion-ului. Ea este un politician, eu sunt o stilistă. Acestea două sunt joburi total diferite. Iar în ciuda zvonurilor, ea este o persoană foarte bună”, a spus Carine despre zvonul că va prelua Vogue US.

Cât despre scandalul Galliano, Roitfeld a spus: “Nu ştiam că John Galliano era atât de nefericit. Trebuie să fii foarte nefericit ca să îţi declari iubirea faţă de Hitler în public în timp ce eşti beat. Să ţipi în gura mare că îl iubeşti pe Hitler şi să jigneşti pe cineva  este de neacceptat. Nu cred că el crede ceea ce a spus; era pur şi simplu sub influenţa alcoolului”.

ARTICOLE SIMILARE

Vogue-ul italian de septembrie cu Miranda Kerr goală și 3-D

realitatea

Designerul Andreea Dogaru la Strasbourg Fashion Days 2015!

realitatea

Must have: broșa florală Matthew Williamson

realitatea

Costumul de baie cu talie înaltă. Află cum îl porţi pentru a arăta superb

Andreea Damian

Alexander McQeen

realitatea

Zoe Kravitz si Abbey lee Kershaw pentru Alexander Wang

realitatea

Scrie un comentariu