Home > Fashion > Carine Roitfeld vorbeşte despre Anna Wintour şi John Galliano

Carine Roitfeld vorbeşte despre Anna Wintour şi John Galliano

Se pare că de când lucrează freelance, Carine Roitfeld este mult mai fericită decât atunci când conducea Vogue Paris. Sau cel puţin asta lasă ea să se înţeleagă.

Într-un interviu acordat de curând pentru Spiegel, fostul redactor-şef de la Vogue Paris a vorbit, printre altele, de zvonul potrivit căruia îi va lua locul Annei Wintour la conducerea Vogue US şi despre scandalul John Galliano.

“Nu s-a vorbit niciodată serios despre acest subiect. Îmi place să provoc. Sunt foarte franţuzoiacă. În America nu este voie să arăţi nici măcar un pic dintr-un sfârc în fotografii. Anna Wintour este cea mai puternică femeie din industria fashion-ului. Ea este un politician, eu sunt o stilistă. Acestea două sunt joburi total diferite. Iar în ciuda zvonurilor, ea este o persoană foarte bună”, a spus Carine despre zvonul că va prelua Vogue US.

Cât despre scandalul Galliano, Roitfeld a spus: “Nu ştiam că John Galliano era atât de nefericit. Trebuie să fii foarte nefericit ca să îţi declari iubirea faţă de Hitler în public în timp ce eşti beat. Să ţipi în gura mare că îl iubeşti pe Hitler şi să jigneşti pe cineva  este de neacceptat. Nu cred că el crede ceea ce a spus; era pur şi simplu sub influenţa alcoolului”.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

Carine Roitfeld vorbeşte despre Anna Wintour şi John Galliano

by realitatea   1 min
0