Home > Lifestyle > CARMEN HARRA, despre tragedia MONICĂI GABOR: “Crezi sau nu în blesteme, acestea apar sub diferite forme!”

CARMEN HARRA, despre tragedia MONICĂI GABOR: “Crezi sau nu în blesteme, acestea apar sub diferite forme!”

Consilierul intuitiv Carmen Harra a vorbit in exclusivitate cu Libertatea despre tragedia prin care trece Monica Gabor, odată cu moartea subită a mamei sale, Veronica Bulai.

“E vorba de karme de familie care odată ce se declanşează, provoacă tragedii asociate adesea unor aşa-zise blesteme. Crezi sau nu în blesteme, acestea apar sub diferite forme, vibraţiile de rău există, energiile negative există, nu le putem contesta. În acest caz a fost un conglomerat de vibraţii negative plus destinul persoanei respective. Am cunoscut-o pe mama Monicăi la ProTV, la începutul anului 2009, şi îmi pare foarte rău pentru ea, pentru că era o femeie foarte de treabă. Ea avea grijă de nepoata ei şi am stat atunci puţin de vorbă. De multe ori, ceea ce e interesant, faptele negative ale cuiva provoacă vibraţii negative care se abat asupra unui alt membru al familiei sale. Când faci rău, blestemul cade pe copiii tăi sau invers. Sau, frecvent, gândurile, energiile şi faptele negative se transfera în timp generaţii la rând şi nu le mai poţi opri”, a declarata Carmen Harra.

Articole asemanatoare
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!
Sora MONICAI GABOR – tarif de criza!

Loading...

Comenteaza acest articol

CARMEN HARRA, despre tragedia MONICĂI GABOR: “Crezi sau nu în blesteme, acestea apar sub diferite forme!”

by   1 min
0