Tabu
Image default
lifestyle

Carmen Negoita ne recomanda palariile si caciulile beanie

Fashion bloggerul CARMEN NEGOITA recomanda ca in timpul anotimpului rece sa ne protejam de frig purtand accesorii cool si in trend in acest sezon: palariile sau caciulile de tip beanie.

Ne ingheata urechile. Acum putem purta caciulile beanie. Te duc cu gandul la Strumfii, insa sunt cea mai cool si stylish metoda de a ne feri capul de frig. In plus, aceste beanie hat merg la orice tinuta. Incercati si o sa va convingeti”, scrie Carmen Negoita pe blogul sau de moda. In plus, fashion bloggerul recomanda si palariile de diverse tipuri ce pot da o nota foarte eleganta tinutei.

Cele care prefera tinutele feminine pot opta pentru palariile bowler sau cunoscute si sub denumirea de bob ori bombin. Acest model a aparut in anul 1849 si echilibreaza perfect un outfit delicat. Spun asta pentru ca modelul bombin este masculin. Pentru cele care se regasesc in tinutele androgine, exista palariile clasice – fedora sau topper, cu boruri mari sau mici, simple sau ornamentate. Tineti cont de personalitate si alegeti culoarea potrivita. Palaria trebuie sa fie un accesoriu asumat. Deci… purtat cu atitudine. Mai ales cand vorbim despre stilul androgin.

Stilul casual ar trebui sa fie un exercitiu de styling foarte usor. Acest gen de tinute, prin simplitatea lor, ofera posibilitatea de a alege o palarie care poate fi elementul cheie al tinutei. Elementul care da o nota stylish compozitiei vestimentare.

Pentru oamenii avangardisti exista fascinators sau palariile extravagante, ideale pentru persoanele cu o imaginatie bogata”, explica fashion bloggerul.

ARTICOLE SIMILARE

Grasu XXL, dupa accidentul in care au murit cinci oameni: Imi bag p***!

Harper, prinţesa familiei Beckham

Angelina Jolie, rolul principal în “Cleopatra”

realitatea

Perez Hilton publică minciuni despre Madonna

realitatea

Exclusiv Tabu.ro: Cornel Ilie despre Vank, Vunk și viață

realitatea

A născut Mariah Carey!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu