Tabu
CULTURE

Casa Mița Biciclista se deschide pentru publicul larg

După succesul înregistrat cu balurile mascate și cu decorațiunile de Crăciun, care au atras mii de curioși, casa Mița Biciclista din București se deschide pentru publicul larg.  

Este, de altfel, una dintre puținele clădiri istorice în care oamenii pot veni pentru un film bun, o expoziție sau o petrecere în camerele pline de istorie.

Petreceri, filme, expoziții, concerte ori spații de luat masa și savurat o băutură bună sunt doar câteva dintre experiențele care vor anima grandioasa casă care i-a aparținut Mariei Mihăiescu, pe care prietenii o strigau Mița Biciclista.

Mița Biciclista avea 23 de ani când a primit această casă. Clădirea, veche de mai bine de 100 de ani, a fost renovată, iar acum este monument isotric. Are 26 de camere pe care le puteți vizita chiar și dumneavoastră începând din acest weekend, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. Atenție însă, este nevoie de bilet în prealabil.

Startul primului sezon cultural, așa cum l-au numit organizatorii, s-a dat cu expoziția “Frumusețea unui oraș” adusă de la Pavillon de l’Arsenal din Paris. Între timp, în grandioasa locuință va răsuna și un concert jazz. Este doar începutul unui an plin de evenimente.

În toamnă, la parterul clădirii va fi deschisă o braserie, apoi va fi inaugurată și o sală de cinema la mansardă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Laborator de Cocktailuri va invita la distractie!

realitatea

IULIA MLADIN, cautandu-l pe Fat-Frumos, da peste …Schelet Haios

Bond 25: explozie cu urmări dramatice pe platourile de filmare

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 68. Donald Trump, nominalizat la premiul Nobel pentru pace

Andreea Damian

Airfield Festival a facut Aerodromul Magura sa vibreze timp de 4 zile!

realitatea

Festivalul Filmului European 2008 – ediția a 12-a

realitatea

Scrie un comentariu