Tabu
Image default
HEALTH

Semnul de pe unghii care dezvăluie prezența cancerului în organism

O manichiuristă din Scoția, care a refuzat să îi facă unghiile unei cliente, a ajutat la diagnosticarea unei forme de cancer de care suferea femeia.

Stacey Boss, în vârstă de 32 de ani, a afirmat că a ignorat un semn de pe unghia degetului mare de la mâna dreaptă până când manichiurista ei l-a observat, în luna noiembrie a anului 2019, și a îndemnând-o să meargă la medic, potrivit NYPost.

“Am fost foarte confuză”, a recunoscut Boss, care a crescut inițial că este vorba de o vânătaie.  “Mă obișnuisem cu ea și abia când cineva mi-a atras atenția a fost un moment șocant”, a explicat ea. 

Stacey Boss și-a vizitat medicul de familie înainte de a fi trimisă la un dermatolog, care a diagnosticat-o cu melanom al unghiei. Această afecțiune poate fi tratată atunci când este depistată la timp, conform Academiei Americane de Dermatologie, însă melanomul poate fi fatal dacă este diagnosticat prea târziu. 

“A fost ca o dungă. Era ca și cum cineva îmi marcase unghia cu un marker permanent, de la cuticulă până sus”, a afirmat Stacey.  “Tehnicianul de unghii mi-a salvat probabil viața, este bine pregătită și era foarte conștientă, mai mult decât mine”, a mai spus aceasta. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Putem bea apă în timp ce mâncăm? Iată ce spun specialiștii!

Andreea Damian

Cancer de sân | Această vitamină joacă un rol esențial

Andreea Damian

Top 3 ingrediente naturale benefice pentru ten si beneficiile produselor cosmetice bio

realitatea

Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood

Andreea Damian

Secretele ecodinamicii, această reciclare interioară care curăță corpul și mintea

Andreea Damian

Expunerea prenatală la aceste substanțe duce la probleme de citire

Andreea Damian

Scrie un comentariu