Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Alexis Bledel, cea mai periculoasă celebritate online în 2019

Alexis Bledel a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online din 2019. Potrivit publicației Time, o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruși. Anul trecut, cea mai periculoasă vedetă online a fost actrița Ruby Rose.

Actrița este cunoscută publicului datorită rolurilor din serialul „Fetele Gilmore” și drama „Patru prietene şi o pereche de blugi”.

Potrivit companiei McAfee, nicio altă celebritate nu a avut mai multe șanse de a infecta computerele utilizatorilor cu viruși de pe site-urile web atunci când se caută numele lui Alexis Bledel.

Următoarele cele mai periculoase celebrități online sunt gazda show-ului de televiziune James Corden și actrița din Game of Thrones Sophie Turner. Actrițele Anna Kendrick și Lupita Nyong’o completează top 5.

În top se mai află vedeta TV Jimmy Fallon, starul artelor marțiale Jackie Chan, artiștii rap Lil Wayne și Nicki Minaj și starul universului Marvel Tessa Thompson.

Topul făcut public anual de compania McAfee are scopul de a sublinia faptul că este periculos să deschizi link-uri suspecte. Hackerii obișnuiesc să atașeze numele unor vedete la programe infectate, în speranța că fanii acestora vor cădea victime. Compania McAfee îi sfătuiește pe internauți să ia mereu în considerare riscurile descărcării de conținuturi piratate și să folosească programe antivirus actualizate.

„Hackerii folosesc site-uri web false pentru a convinge utilizatorii să acceseze fișiere sau conținut virusate”, a declarat Gary Davis, CES la McAfee. „Este esențial ca utilizatorii să învețe să își protejeze dispozitivele împotriva unor infracțiuni cibernetice, gândindu-se de două ori înainte de a face clic pe link-uri suspecte sau de a descărca conținut”.

Davis consideră că Alexis Bledel și Sophie Turner au ajuns probabil pe listă în acest an datorită rolurilor pe care le-au avut în serialele populare The Handmaid’s Tale pe Hulu și Game of Thrones pe HBO, ambele servicii de streaming.

 

ARTICOLE SIMILARE

Solistul Ștefan Stan va fi prima oară tată anul acesta

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce gest a făcut nonconformista Corina Bud!

Tabu Tabu

CHA CHA LITIX! Episodul 70. Bancomatele sar în aer mai rău ca petardele de Revelion

Andreea Damian

Fotografia emoționantă postată pe Smiley chiar de ziua iubitei sale, Gina Pistol

Andreea Damian

Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă

Andreea Damian

Două zile până la Electric Castle: tot ce trebuie să știi pentru a participa la festival

Andreea Damian

Scrie un comentariu