Tabu
Image default
PEOPLESlider

Câștigător „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cine a plecat acasă cu marele premiu

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cel mai vizionat reality show al momentului, a ajuns la final. Joi, 24 noiembrie, s-a aflat cine regele sau regina junglei.

Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent au fost cei trei finaliști care au încercat să pună mâna pe marele premiu.

Anisia Gafton a câștigat finala și a fost încoronată drept Regina Junglei. „Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a spus Anisia Gafton, după ce a câștigat.

Pentru a ajunge în finală, ea s-a duelat cu mai mulți concurenți, iar cea care i-a facilitat drumul spre finală a fost Ruxi, care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” la o probă eliminatorie la care participa alături de Anisia Gafton și de Giani Kiriță.

După aflarea marelui câștigător, fanii emisiunii și nu numai, sunt curioși să știe care e suma pe care a câștigat-o Anisia, pe parcursul celor 3 luni petrecute în Republica Dominicană. Ei bine, dacă facem un calcul simplu, Anisia a încasat săptămânal, 2.000 de euro pentru participarea în cadrul show-ului. O sumă „modestă”, însă, la fina, Anisia a plecat acasă cu aproximativ 128.000 de euro, bani adunați pe parcursul întregii perioade petrecute în condițiile inumane la care au fost expuși toți concurenții.

ARTICOLE SIMILARE

Freddie Mercury, secretul pe care l-a păstrat până pe patul de moarte

Andreea Damian

Interviu cu Jeff Bridges: “Trump m-a inspirat să iau măsuri”

realitatea

Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

Andreea Damian

Cum se pregătește Laura Cosoi de mult așteptata naștere

Tabu Tabu

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Andreea Damian

Un stat american oferă 10.000 $ să lucrezi de la distanță. Iată condițiile!

Andreea Damian

Scrie un comentariu