Tabu
Image default
FASHIONSlider

 Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la UNTOLD

Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. Vedeta s-a urcat direct pe scenă și a mixat muzică, spre deliciul publicului care s-a distrat de minune.

Vedeta a bifat o apariție de senzație și la petrecere de după festival a revistei sale. Rochia purtată de Andreea Esca a fost una admirată de multe persoane, dar prețul nu este deloc unul mic.

Știrista a purtat o rochie lungă, bineînțeles, albă, cu care a atras toate privirile. Strânsă pe corp în partea de sus și cu partea de jos încărcată de volane, ținuta i s-a potrivit de minune, iar detaliile au fost cele care au atras atenția.

După ce a publicat imagini de la petrecere în mediul online, Andreea Esca a primit o mulțime de complimente și foarte multe admiratoare au întrebat-o de unde și-a achiziționat rochia.

În scurt timp, acestea au primit și un răspuns, iar Andreea Esca a dezvăluit că a cumpărat creația de la Izabela Mandoiu, o creatoare celebră de modă din România.

Produsul nu mai face parte din oferta pusă la dispoziție pe site-ul Izabelei Mandoiu, dar pe site-urile de specialitate, creația se vinde pentru sume colosale.

Pe stillwhite.com, o astfel de rochie poate fi cumpărată cu 1195 de dolari, cu reducere aplicată de 39%, iar pe shopperboard.com, același model costă 1950 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Comme des Garcons colaborează cu Louis Vuitton

realitatea

Making of Calendarul Campari 2010, cu Olga Kurylenko

realitatea

Cum aerisești corect caloriferele ca să faci economie la încălzire

Andreea Damian

A doua șansă: Ben Stiller s-a împăcat cu soția sa, Christine Taylor, după 5 ani de la separare

Andreea Damian

„Tomb Raider: Începutul”, cel mai așteptat film al primăverii

Andreea Damian

Top 7 sfaturi pentru a scapa de insomnie

realitatea

Scrie un comentariu