Tabu
Image default
FASHIONSlider

 Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la UNTOLD

Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. Vedeta s-a urcat direct pe scenă și a mixat muzică, spre deliciul publicului care s-a distrat de minune.

Vedeta a bifat o apariție de senzație și la petrecere de după festival a revistei sale. Rochia purtată de Andreea Esca a fost una admirată de multe persoane, dar prețul nu este deloc unul mic.

Știrista a purtat o rochie lungă, bineînțeles, albă, cu care a atras toate privirile. Strânsă pe corp în partea de sus și cu partea de jos încărcată de volane, ținuta i s-a potrivit de minune, iar detaliile au fost cele care au atras atenția.

După ce a publicat imagini de la petrecere în mediul online, Andreea Esca a primit o mulțime de complimente și foarte multe admiratoare au întrebat-o de unde și-a achiziționat rochia.

În scurt timp, acestea au primit și un răspuns, iar Andreea Esca a dezvăluit că a cumpărat creația de la Izabela Mandoiu, o creatoare celebră de modă din România.

Produsul nu mai face parte din oferta pusă la dispoziție pe site-ul Izabelei Mandoiu, dar pe site-urile de specialitate, creația se vinde pentru sume colosale.

Pe stillwhite.com, o astfel de rochie poate fi cumpărată cu 1195 de dolari, cu reducere aplicată de 39%, iar pe shopperboard.com, același model costă 1950 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

realitatea

QREATOR ⎪Brâncuși he[ART]beat, ediția a 6-a

Ciocîrlan

Billie Eilish a renunțat la hainele largi și le-a făcut fanilor o mărturisire neașteptată

Andreea Damian

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre sex

realitatea

Delia și-a umilit o fană pe Internet. Ce cuvinte jignitoare i-a adresat artista

Andreea Damian

Fiul vitreg al Gabrielei FIREA defileaza travestit in femeie! FOTO!

Scrie un comentariu