Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cât costă să te cazezi, de Revelion, la hotelul de lux al lui Gheorghe Hagi

Cei care își doresc să își petreacă Revelionul la hotelul lui Gheorghe Hagi, din Mamaia, trebuie să se pregătească să scoată din buzunar sume semnificative.

Hotelul de lux al fostului fotbalist, situat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, oferă experiențe de neuitat, dar la un preț pe măsură. Cu mai mult de 120 de camere dotate cu facilități de top, locația se mândrește cu un centru spa elegant ce include piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duș emoțional și duș cu hidromasaj. În plus, hotelul dispune și de o sală mare de conferințe.

Cu toate acestea, prețurile pentru sejururile în acest hotel nu sunt deloc modeste, în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care își doresc să își petreacă Revelionul la hotelul lui Gheorghe Hagi, trebuie să fie pregătiți să scoată din buzunar sume semnificative. Tariful pentru două nopți de cazare în intervalul 30 decembrie – 1 ianuarie ajunge la 1.520 de lei, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare costă 760 de lei, potrivit fanatik.ro.

Cu toate acestea, aceasta nu este singura perioadă în care tarifele ating cote înalte. În timpul sezonului estival, cererea pentru cazare face ca prețurile să crească și mai mult. Astfel, în lunile de vară, un sejur la hotel poate ajunge la suma de 1.000 de lei pe noapte, datorită cererii ridicate din această perioadă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie să faci când iei antibiotice pentru a-ți proteja flora intestinală

Tabu Tabu

8 tendințe medievale la care nimeni nu se aștepta să revină la modă

Andreea Damian

Ce a făcut Andreea Marin după ce i s-a anulat vacanța

Tabu Tabu

Ştiaţi ce vedete de la Hollywood vor deveni mame anul acesta?

realitatea

Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner

Andreea Damian

Victoria’s Secret, o nouă lovitură după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari

Andreea Damian

Scrie un comentariu