Home > Agenda > Anatomia lui Grey continuă cu sezonul 15. Un actor celebru se alătură echipei

Anatomia lui Grey continuă cu sezonul 15. Un actor celebru se alătură echipei

Anatomia lui Grey

„Anatomia lui Grey” (Grey’s Anatomy) va continua cu al 15-lea sezon, devenind astfel cel mai longeviv serial al reţelei de televiziune ABC difuzat în primetime. Din 27 septembrie îl vom putea vedea alături de îndrăgiții medici de la Grey Sloan Memorial și pe actorul Chris Carmack, de 37 de ani. Vedeta serialului „ Nashville” va interpreta rolul unui chirurg ortoped, anunță Variety.

Dacă vă aduceți aminte, Anatomia lui Grey și-a luat la revedere de la două actrițe foarte îndrăgite de public, Jessica Capshaw (Arizona Robbins) și Sarah Drew (April Kepner), care au părăsit echipa după mulți ani. Plecarea lor nu a fost determinată de vreun conflict. Amândouă au părăsit serialul într-un mod foarte drăguț.

ABC a anunțat că Gray Sloan Memorial va „angaja” un medic nou, interpretat de actorul Chris Carmack. Se știe că va fi chirurg ortoped, dar nu a fost divulgat numele personajului.

Carmack a fost vedeta serialului „Nashville” (2012-2018), unde l-a interpretat pe Will Lexington, un cântăreț de muzică country homosexual. „ Nashville” a fost difuzat inițial pe ABC, înainte de a fi mutat la CMT, deci Carmack „revine” acasă. În mod evident, el a făcut un rol foarte bun, din moment ce a bătut palma cu producătorii serialului Anatomia lui Greu la doar câteva săptămâni după ce filmările la Nashville s-au încheiat definitiv. Pe Chris Carmack îl știți, probabil, și din serialul „The O.C.” (Rebel în California), difuzat între anii 2003-2007, unde l-a intepretat pe iubitul Marissei, Luke.

Fanii serialului Anatomia lui Grey vor fi încântați să afle că o vor vedea mai des pe Dr. Teddy Altman, interpretată de actrița Kim Raver.

Serialul îi are în distribuţie pe Ellen Pompeo (Meredith Grey), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Jesse Williams (Jackson Avery), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kelly McCreary (Maggie Pierce) şi Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca). „Anatomia lui Grey” a fost creat de Shonda Rhimes, care a fost şi producător executiv, alături de Betsy Beers, Mark Gordon, Krista Vernoff, William Harper, Zoanne Clack, Debbie Allen şi Fred Einesman. ABC Studios este producător. În luna august a anului trecut, Shonda Rhimes a anunțat că va părăsi ABC Studios după mai mult de un deceniu, pentru a deveni producător al Netflix.

 

Articole asemanatoare
Anatomia lui Grey
Dezvăluiri din culisele serialului Anatomia lui Grey. Ellen Pompeo, la un pas să renunțe
dirty dancing
Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey
ellen pompeo
Ellen Pompeo părăsește serialul Grey’s Anatomy
Grey's Anatomy
Noul trailer Grey’s Anatomy îți taie respirația. VIDEO

Comenteaza acest articol

Anatomia lui Grey continuă cu sezonul 15. Un actor celebru se alătură echipei

by Andreea Damian   1 min
0