Tabu
CULTURESlider

Jennifer Aniston spune că au existat discuții despre reluarea Friends

Jennifer Aniston spune într-un interviu pentru InStyle că a discutat cu Courtney Cox și cu Lisa Kudrow despre posibilitatea unei continuări a serialului Friends.

“Courtney cu mine și cu Lisa am vorbit mult despre asta. Am o fantezie legată de acest proiect, chiar a fost cel mai bun loc de muncă al meu, spune actrița. Nu știu cum ar arăta el azi, nu poți să știi niciodată. Însă attea alte seriale celebre au fost reluate cu succes.” spune ea.
“Știu că Matt LeBlanc nu vrea să mai fie întrebat despre acest lucru. Dar poate dacă vorbim noi cu el…sau am putea să facem asta doar noi, fetele, să ne trăim restul vieții pe platoul de filmare Friends”, a adăugat ea râzând.


Prietenii tăi (titlu original Friends) este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. Serialul a fost produs de compania Bright/Kauffman/Crane Productions, în asociere cu Warner Bros. Television. Producǎtorii executivi inițiali au fost Crane, Kauffman și Kevin S. Bright, mulți alții fiind promovați în sezoanele următoare.

Episodul final al serialului a fost difuzat pe 6 mai 2004 și a fost urmărit de 52,5 milioane de spectatori americani, devenind astfel al 4-lea cel mai urmărit episod final din istoria televiziunii.


Prietenii tăi a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul din cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Serialul a avut succes de asemenea succes în ratinguri, clasându-se în anual în primele 10 cele mai vizionate televizări americane. Serialul a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de astăzi, fiind redifuzat în întreaga lume. Prietenii tăi este cel mai de succes sitcom din toate timpurile. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu $1.000.000 pe episod.

ARTICOLE SIMILARE

DANI OTIL atacat de un urs

Participa la tabara de Creatie si ReCreatie Interioara “Eu pot!”

Fiicele lui Ewan McGregor susțin că sunt bisexuale

Andreea Damian

ADINA BUZATU – pictorial TABU

Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are la bază soția lui Smiley / Artistul a luat o notă mare

Andreea Damian

Nicoleta Nucă, cerută de soție la Istanbul. Cum arată inelul de logodnă

Andreea Damian

Scrie un comentariu