Tabu
PEOPLESlider

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are

Orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu a fost ani la rândul un subiect controversat în lumea mondenă din România, mai ales după ce Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe designer că are „o perdea în spatele căreia se ascunde încontinuu”.

Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă a avut o relaţie cu Bianca Drăguşanu pentru a nu mai fi catalogat drept gay. Designerul a oferit un răspuns tranşant privind orientarea sa sexuală.

„Nu sunt homosexual. Nu aveam ce imagine să-mi spăl. Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora”, a mărturisit designerul, la un post de televiziune.

„Bianca nu e femeia gonflabilă, aşa cum a fost catalogat-o. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte. Am avut o relaţie cu Bianca. Dacă vreau să folosesc un paravan, pot să-l folosesc fără a mă teme. Îmi asum tot ceea ce fac”, a precizat Cătălin Botezatu.

„Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok. Nu avem o societate pregătită pentru aşa ceva. Am foarte mulţi prieteni bisexuali şi gay pe care-i respect. Sunt nişte oameni normali. De ce să-i catalogăm ca nişte paria? Asta e o altă lipsă de educaţie a acestui popor balcanic”, a mai spus Botezatu.

În plus, designerul a mărturisit că a participat „la distracţii gen swingeri sau gang bang”. „Să ştii că e plăcut!”, a afirmat el.

ARTICOLE SIMILARE

Abandonul copiilor: o problema reala in lumea moderna

realitatea

Tudor Chirilă, enervat la culme în timpul unui spectacol. Mesajul său devenit viral

Andreea Damian

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Imagini emoționante de la nuntă – FOTO

Andreea Damian

Andra și Cătălin Măruță au reacționat, după ce fiica lor a fost aspru criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”

Andreea Damian

Demi Moore, Ashton Kutcher, Justin Timberlake şi Sean Penn luptă împotriva traficului de persoane – VIDEO

realitatea

Cristina Ich, scandal monstru în online, din cauza refugiaților din Ucraina

Andreea Damian

Scrie un comentariu