Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are

Orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu a fost ani la rândul un subiect controversat în lumea mondenă din România, mai ales după ce Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe designer că are „o perdea în spatele căreia se ascunde încontinuu”.

Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă a avut o relaţie cu Bianca Drăguşanu pentru a nu mai fi catalogat drept gay. Designerul a oferit un răspuns tranşant privind orientarea sa sexuală.

„Nu sunt homosexual. Nu aveam ce imagine să-mi spăl. Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora”, a mărturisit designerul, la un post de televiziune.

„Bianca nu e femeia gonflabilă, aşa cum a fost catalogat-o. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte. Am avut o relaţie cu Bianca. Dacă vreau să folosesc un paravan, pot să-l folosesc fără a mă teme. Îmi asum tot ceea ce fac”, a precizat Cătălin Botezatu.

„Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok. Nu avem o societate pregătită pentru aşa ceva. Am foarte mulţi prieteni bisexuali şi gay pe care-i respect. Sunt nişte oameni normali. De ce să-i catalogăm ca nişte paria? Asta e o altă lipsă de educaţie a acestui popor balcanic”, a mai spus Botezatu.

În plus, designerul a mărturisit că a participat „la distracţii gen swingeri sau gang bang”. „Să ştii că e plăcut!”, a afirmat el.

ARTICOLE SIMILARE

Arheologii au folosit Inteligența Artificială pentru a descoperi 143 de desene antice în Peru

realitatea

Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Andreea Damian

De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?

Tabu Tabu

Kitul de îngrijire la domiciliu împotriva COVID-19

Andreea Damian

Andreea Esca şi-a făcut tatuaj. Ce mesaj a scris vedeta pe corpul ei

Andreea Damian

Marina Ovsiannikova, ziarista din Rusia care l-a sfidat pe Putin în direct la tv

Andreea Damian

Scrie un comentariu