Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are

Orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu a fost ani la rândul un subiect controversat în lumea mondenă din România, mai ales după ce Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe designer că are „o perdea în spatele căreia se ascunde încontinuu”.

Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă a avut o relaţie cu Bianca Drăguşanu pentru a nu mai fi catalogat drept gay. Designerul a oferit un răspuns tranşant privind orientarea sa sexuală.

„Nu sunt homosexual. Nu aveam ce imagine să-mi spăl. Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora”, a mărturisit designerul, la un post de televiziune.

„Bianca nu e femeia gonflabilă, aşa cum a fost catalogat-o. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte. Am avut o relaţie cu Bianca. Dacă vreau să folosesc un paravan, pot să-l folosesc fără a mă teme. Îmi asum tot ceea ce fac”, a precizat Cătălin Botezatu.

„Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok. Nu avem o societate pregătită pentru aşa ceva. Am foarte mulţi prieteni bisexuali şi gay pe care-i respect. Sunt nişte oameni normali. De ce să-i catalogăm ca nişte paria? Asta e o altă lipsă de educaţie a acestui popor balcanic”, a mai spus Botezatu.

În plus, designerul a mărturisit că a participat „la distracţii gen swingeri sau gang bang”. „Să ştii că e plăcut!”, a afirmat el.

ARTICOLE SIMILARE

BroMania va fi nașul fiului lui Lucian, fostul iubit al Innei

Tabu Tabu

O cântăreață foarte îndrăgită s-a logodit după doar o lună de relație

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 2)

realitatea

Angelina Jolie a luat cea mai grea decizie de când a divorțat de Brad Pitt

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 66. Serialul Vulpița, la final. Efectele, iremediabile!

Andreea Damian

Îți vine să crezi că are 71 de ani? Actrița septuagenară pozează în costum de baie

Andreea Damian

Scrie un comentariu