Tabu
Image default
PEOPLE

Câte kilograme a luat în plus Lili Sandu înainte cu o lună să nască

Cântăreața și prezentatoarea de televiziune mai are aproape o lună și naște și se pregătește de zor pentru eveniment. Astfel că Lili Sandu și iubitul ei Silviu Tolu au intrat cu pregătirile pe ultima sută de metrii, însă vedeta postează în continuare pe rețele de socializare și își ține la curent fanii cu ce i se întâmplă.

lili-sandu-gravida opt luni
lili-sandu-gravida opt luni

În cea mai recentă postare a fostei componente a emisiunii “Școala vedetelor” această povestea cum i s-a schimbat corpul și ce s-a mai întâmplat în ultimul timp. Lili Sandu a făcut o fotografie în această etapă a sarcinii și a scris următorul text pe rețelele de socializare: “18 kg plus mega retenție de apă dar jur că nu știu cum s a întâmplat să se pună toate pe mine”, a scris vedeta în ultima sa posatre. Iar penultima a fost făcută de la cabinetul medicului, de unde a scris. “Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită…

lili-sandu-gravida
lili-sandu-gravida

Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran să știu că este bine și să i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cant, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă… să fiu Mama. #32weekspregnant #mybabyboy”, a mai scris graviduța Lili Sandu.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul misterios al Ioanei Ginghină! Ce a pățit actrița

Tabu Tabu

Mesajul emoționant al Mădălinei Ghenea pentru fiica ei la aniversare

Tabu Tabu

Delia, interzisă pe TV!

Andreea Damian

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Ediția anuală a revistei People dedicată celui mai frumos om din lume are pe copertă un trio

Andreea Damian

Ioana Ginghină aniversare alături de persoanele dragi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu