Tabu
Image default
PEOPLE

Câte kilograme a luat în plus Lili Sandu înainte cu o lună să nască

Cântăreața și prezentatoarea de televiziune mai are aproape o lună și naște și se pregătește de zor pentru eveniment. Astfel că Lili Sandu și iubitul ei Silviu Tolu au intrat cu pregătirile pe ultima sută de metrii, însă vedeta postează în continuare pe rețele de socializare și își ține la curent fanii cu ce i se întâmplă.

lili-sandu-gravida opt luni
lili-sandu-gravida opt luni

În cea mai recentă postare a fostei componente a emisiunii “Școala vedetelor” această povestea cum i s-a schimbat corpul și ce s-a mai întâmplat în ultimul timp. Lili Sandu a făcut o fotografie în această etapă a sarcinii și a scris următorul text pe rețelele de socializare: “18 kg plus mega retenție de apă dar jur că nu știu cum s a întâmplat să se pună toate pe mine”, a scris vedeta în ultima sa posatre. Iar penultima a fost făcută de la cabinetul medicului, de unde a scris. “Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită…

lili-sandu-gravida
lili-sandu-gravida

Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran să știu că este bine și să i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cant, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă… să fiu Mama. #32weekspregnant #mybabyboy”, a mai scris graviduța Lili Sandu.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Tache, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Tabu Tabu

Motivul real pentru care CRBL s-a mutat în Spania. Ce spune despre alegerea făcută

Andreea Damian

Mihai Budeanu, totul despre tratamentul care l-a salvat de la moarte

Andreea Damian

Florin Călinescu părăseşte juriul „Românii au talent” şi întrerupe colaborarea cu PRO TV. Care este motivul

Andreea Damian

Alina Sorescu este pregătită pentru o nouă relație!

Andreea Damian

Andra e primul artist român câștigător al unui premiu Kids’ Choice Awards

Tabu Tabu

Scrie un comentariu