Tabu
PEOPLESlider

Ce a vorbit Volodimir Zelenski cu Ashton Kutcher şi Mila Kunis? Actorii au strâns 35 mil. $ pentru Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a trasmis, duminică seară, într-un mesaj postat pe Twitter, că actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis, care au strâns 35 de milioane de dolari pentru Ucraina, inspiră întreaga lume.

Zelenski, care a discutat cu cei doi, s-a declarat impresionat de determinarea lor.

„Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-au numărat printre primii care au reacţionat la durerea noastră. Ei au strâns deja 35 de milioane de dolari şi îi trimit la Flexport şi Airbnb pentru a-i ajuta pe refugiaţii ucraineni. Recunoscător pentru susţinerea lor. Impresionat de determinarea lor. Ei inspiră lumea”, a scris preşedintele ucrainean.

Actrița de origine ucraineană și-a exprimat regretul pentru ceea ce se întâmplă în țară. „Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității”, a spus Mila Kunis. Actrița s-a născut la Cernăuți, în Ucraina, însă familia ei s-a mutat în SUA pe când Mila avea 7 ani.

Motivul pentru care spunea că e din Rusia

Soția lui Ashton Kutcher a declarat că s-a identificat mereu ca fiind americană pentru că statutul de ucraineancă i-a părut „irelevant” în mare parte a vieţii, cu toate că are prieteni apropiaţi în Ucraina şi a călătorit acolo de multe ori. Cu toate astea, când oamenii o întrebau de unde este, aceasta spunea că este rusoaică, „din mai multe motive”.

„Unul dintre motive era că, atunci când m-am mutat în SUA şi le spuneam oamenilor că sunt din Ucraina, prima lor întrebare era ‘unde e Ucraina?’. Şi trebuia să explic unde e Ucraina pe hartă, iar asta a devenit obositor. Aşa că le-am spus că sunt din Rusia, iar oamenii spuneau că ştiu unde e ţara asta. Aşa că m-am gândit că e perfect, o să le spun tuturor că sunt din Rusia”, a mai declarat vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Care e adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express

Andreea Damian

Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș

Tabu Tabu

Momentul perfect sa te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel national

realitatea

Supradoza cu vitamina D. Care sunt riscurile pe care trebuie să le cunoști

Andreea Damian

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Daniela Gyorfi, în stare de șoc! Fiica ei a fost bătută la școală

Andreea Damian

Scrie un comentariu