Tabu
PEOPLESlider

Laura Cosoi a decis ce nume va primi al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”

Laura Cosoi a dezvăluit că a aflat sexul celui de-al patrulea copil și știe deja ce nume va primi acesta. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fiice, Vera, Rita și Lara.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi.

Laura Cosoi și soțul ei au în prezent 3 fetițe minunate, iar vedeta glumea în trecut, înainte să afle că este din nou însărcinată, că și-ar dori ca al patrulea să fie un băiețel.

„Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura Cosoi.

Chiar dacă după venirea micuțelor pe lume, aceasta a fost nevoită să renunțe la anumite tabieturi pe care le avea în trecut, spunea că-și găsește mereu timp și pentru propriile pasiuni și plăceri.

„Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine.

Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și „Nu”, nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”, a continuat actrița

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Întorsătură de situație în cazul privind moartea lui Matthew Perry. Care ar fi cauza reală a decesului

Andreea Damian

Misoponia: de unde vine această aversiune față de zgomot și cum să trăiești cu ea?

Andreea Damian

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Andreea Damian

Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet

Andreea Damian

Concert AVE MARIA – ARMONII SACRE cu tenorul ŞTEFAN von KORCH, pe 29 Aprilie, la sala I. C. Brătianu a Centrului Cultural Ioan I. Dalles

Tabu Tabu

Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței

Andreea Damian

Scrie un comentariu