Tabu
FASHIONSlider

Pantalonii la modă pentru iarnă, care țin de cald

Pantalonii din cașmir vor face senzație în această iarnă. Experții recomandă această piesă vestimentară pentru a completa panoplia aspectului special de îmbrăcăminte de casă.

Karl Lagerfeld a spus că „pantalonii de trening sunt un semn al înfrângerii”, însă asta nu este o ofensă pentru unii. Acești pantaloni confortabili sunt uimitori. Și, dintr-un motiv întemeiat – pandemia de coronavirus – făcând loc unei tendințe a îmbrăcămintei de casă.

După apariția în stilul casual a rochiei de noapte, a pantalonilor de pijama și a sutienului din plasă, noțiunea de chic casual s-a schimbat. De acum încolo, pandemia plasează moda sub semnul interiorului exterior, cu alte cuvinte o modă potrivită atât în ​​exterior, cât și în interior.

Un hype incontestabil, care oferă o nouă definiție tradițională a ținutei casual. Pentru că este un fapt, având în vedere telemunca care tinde să se generalizeze și să persiste, mai mult ca oricând blugii cedează locul pantalonilor din cașmir. Și, dintr-un motiv întemeiat, potrivit Women’s Wear Daily (WWD), vânzările online de joggers și diverse piese de îmbrăcăminte de lounge au continuat să crească în America, în primele săptămâni de carantină. Dovadă a revenirii acestei piese vestimentare, atât de des criticată.

Pantalonii de cașmir combină confortul și stilul

Deși unii preferă lâna, bumbacul sau alte materiale sintetice, pcașmirul este ideal de purtat și afară. Cu un finisaj mătăsos și un confort incontestabil, pantalonii din cașmir au devenit în câteva luni, noul esențial al sezonului. Un material nobil originar dintr-o țesătură extrem de fină, țesută cu părul caprelor Kashmir sau tibetane, găsite în regiunea Kashmir, la poalele Himalaya.

H&M, Zara și Mango conțin o multitudine de pantaloni din cașmir, ideali pentru a petrece o iarnă caldă acasă. Și asta, fără să ne facă mai puțin elegante.

ARTICOLE SIMILARE

De ce o parte a feței tale este mai atractivă decât cealaltă

Andreea Damian

De ce pozitivitatea corporală nu promovează obezitatea

Andreea Damian

Celebrități care îmbracă haine ieftine, dar arată superb în ele

Andreea Damian

Descopera Moldova prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Andreea Damian

UNTOLD 2022. Când va avea loc festivalul de muzică cât costă un bilet

Andreea Damian

Scrie un comentariu