Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Ce vor bărbații (cu adevărat) la prima întâlnire

La ce să mă uit mai întâi la o femeie, care sunt subiectele lor preferate de conversație, cât timp să aștept înainte de a o săruta, la asta se gândesc mulți bărbați care caută dragostea în aplicațiile de dating.

Ce cred cu adevărat bărbații singuri la prima lor întâlnire cu o femeie? Aceasta este ceea ce Meetic – un serviciu de matrimoniale online francez, a încercat să descopere realizând un sondaj al utilizatorilor săi de sex masculin care caută dragostea pe site-urile și aplicațiile de dating.

Ce se întâmplă când vine în sfârșit momentul primei întâlniri? Foarte entuziaști, 70% dintre ei o inițiază. Locurile lor preferate de întâlnire, subiectele preferate de discuții, calitățile pe care le caută la o femeie … Răspunsurile lor sunt surprinzătoare.

Aplicațiile de întâlniri: sfârșitul clișeelor?

Acest studiu pare să elimine clișeele care se lipesc de bărbații înregistrați pe site-urile și aplicațiile de întâlniri. Conform rezultatelor, mai mult de jumătate dintre bărbați caută o relație serioasă. Suntem departe de stereotipul tipului care caută o aventură de o noapte, deoarece mulți ar prefera să aștepte până la a treia întâlnire înainte de a face sex.

Ce-și doresc bărbații la prima întâlnire?

Bărbații vor o relație serioasă. Așa spun 54% dintre ei! Mai mult, aproape 10% dintre ei se gândesc la căsătorie chiar și înainte de întâlnire. Întrebați despre definiția unei „relații reale”, 60% dintre ei consideră că ar trebui să se bazeze pe încredere.

Principalul criteriu pe care îl caută la o femeie: Un corp perfect? Haine frumoase? Machiaj impecabil? NU! Contrar aparențelor, una din două persoane singure afirmă că acordă puțină importanță aspectului și fizicului în timpul primei întâlniri. Pe de altă parte, 84% consideră că este esențial să fii plin de umor.

Locul lor ideal pentru o primă întâlnire. În timpul primei „ întâlniri”, marea majoritate a bărbaților preferă un restaurant decât un bar. Bărbaților le place să ia masa într-un local, să meargă la o cafenea sau să iasă la film. Cu toate acestea, există și câțiva care preferă o seară acasă chiar de la prima întâlnire.

Preferă să aștepte înainte de a intra sub plapumă. Majoritatea bărbaților preferă să aștepte a treia întâlnire înainte de a petrece prima noapte împreună. În plus, 88% dintre ei consideră că sexul se îmbunătățește în timp, pe măsură ce relația progresează.

Subiectele pe care le abordează pentru a sparge gheața la prima întâlnire? În primul rând, vorbesc despre pasiunile și domeniile lor de interes. Apoi vin filmele și serialele pe care le urmăresc, muzica pe care o iubesc sau călătoriile lor.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu, despre MASTURBAREA LA FEMEILE singure

SOC! O mare vedeta recunoaste, in fine, ca este homosexual!

Fanteziile erotice difera in functie de sex. La ce se gandesc barbatii?

Ce să nu faci când pleci în vacanță în cuplu

Andreea Damian

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Andreea Damian

Tinerii fac tot mai puțin sex! Și nu din cauza pandemiei de coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu