Tabu
PEOPLE Slider

Iulia Albu i-a făcut cont de Instagram fiicei sale, la 11 ani. Cât de frumoasă de micuța

iulia albu

Se știe că fostul cuplu format din Iulia și creatorul de oantofi Mihai Albu au împreună o fetiță superbă, Mikaela, care tocmai a împlinit 11 ani. Cei doi părinți sunt foarte mândrii de fiica lor, chiar dacă în ultima vreme fata a devenit motiv de dispută între ei.
Pe 1 octombrie 2020, Mikaela a împlinit 11 ani. „Mikaela a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel”, a scris Iulia Albu, în mediul online unde acum fiica vedetei posteaza imagini foarte simpatice si fotografii de la diverse sedinte foto. Fetita a mostenit cate ceva de la amandoi parintii si este la fel de frumoasa ca mama ei si stie sa pozeze precum aceasta.

Mikaela-AlbuChiar daca este talentata Iulia Albu nu își dorește ca fiica ei să intre în lumea modei. „Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană”, a povestit Iulia intr-un interviu.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se pregătește Laura Cosoi de mult așteptata naștere

Tabu Tabu

Ce le-a răspuns Deea Maxer celor care au criticat-o pe rețelele de socializare că e prea grasă

Tabu Tabu

Coronavirus: de ce pierderea gustului și a mirosului nu ar trebui să ne îngrijoreze?

Tabu Tabu

Cel mai bine plătiți actori în 2020

Andreea Damian

Noul pandemicționar: covidiot, quarantini, locktail. Modul în care coronavirusul ne-a schimbat limbajul

Andreea Damian

Top 15 citate celebre despre viata

realitatea

Scrie un comentariu