Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Iulia Albu i-a făcut cont de Instagram fiicei sale, la 11 ani. Cât de frumoasă de micuța

Se știe că fostul cuplu format din Iulia și creatorul de oantofi Mihai Albu au împreună o fetiță superbă, Mikaela, care tocmai a împlinit 11 ani. Cei doi părinți sunt foarte mândrii de fiica lor, chiar dacă în ultima vreme fata a devenit motiv de dispută între ei.
Pe 1 octombrie 2020, Mikaela a împlinit 11 ani. „Mikaela a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel”, a scris Iulia Albu, în mediul online unde acum fiica vedetei posteaza imagini foarte simpatice si fotografii de la diverse sedinte foto. Fetita a mostenit cate ceva de la amandoi parintii si este la fel de frumoasa ca mama ei si stie sa pozeze precum aceasta.

Mikaela-AlbuChiar daca este talentata Iulia Albu nu își dorește ca fiica ei să intre în lumea modei. „Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană”, a povestit Iulia intr-un interviu.

ARTICOLE SIMILARE

Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album

Andreea Damian

Sextech | Modul în care tehnologia face ca pofta sexuală să fie mai incluzivă

Andreea Damian

Angela Rusu a născut o fetiță la 46 de ani! Prima imagine cu micuța

Andreea Damian

Super Bowl: Serena Williams a apărut într-o reclamă cu un puternic mesaj feminist

Andreea Damian

Înotul în ocean modifică microbiomul de pe piele şi creşte riscul de infecţii

Andreea Damian

Ard „plămânii planetei”. Record de incendii în pădurea amazoniană

Andreea Damian

Scrie un comentariu