Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce dietă urmează Gina Pistol pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină

Gina Pistol joacă rolul de mamă de aproape un an și este extrem de fericită de când i s-a născut fiica, Josephine, care pe 9 martie va împlini un an.

Acum, prezentatoarea de televiziune își dorește să își reia treptat și celelalte activități de dinainte de naștere, așa că s-a apucat să dea jos kilogramele în plus pe care le-a acumulat.

Înainte să rămână însărcinată avea 53 de kilograme, iar în luna a noua de sarcină ajunsese la 80 de kilograme. Gina Pistol s-a pus serios pe sport și dietă. În urmă cu câteva zile avea 65,1 kilograme, iar acum a reușit să ajungă la 63,2.

Mai are de dat jos pentru a ajunge la silueta de dinainte de a rămâne gravidă. Programul pe care l-a început Gina durează 12 săptămâni.

„Îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic.

Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe una dintre rețelele de socializare acum o săptămână, când a început dieta.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să te bucuri de mare fără să o poluezi

Andreea Damian

Puterea și opoziția au votat să transforme o parte dintre români (inclusiv copiii) în sclavi

Dora Constantinovici

Lagerfeld scos din sărite de mișcarea #MeeToo: „Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, mergeți la mănăstire”

Oana

“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram

realitatea

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

realitatea

Acum s-a aflat adevăratul motiv! De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele

Andreea Damian

Scrie un comentariu