Tabu
Image default
PEOPLE

Ce familie frumoasă are Cătălina Jojo Grama! Ce sărbătorește vedeta în carantină

În ultima vreme îndrăgita actriță este mai ocupată în carantină decât era atunci când nu stătea prea mult pe acasă. Și asta pentru că Jojo Cătălina Grama și iubitul ei Paul Ipate au foarte multă treabă cu copiii, cu temele acestora dar și cu activitățile pe care trebuie să le facă împreună cu micuții lor.

jojo catalina grama si copiii ei
jojo catalina grama si copiii ei

Cei care îi urmăresc profilul de socialziare al actriței poate au observat că înainte de această izolare din cauza coronavirusului actrița și iubitul ei au fost plecați în Alpi și au vizitat o fabrică de ciocolată. De acolo s-au întors amândoi cu multe povești pentru cei doi copii ai lor, cu care stau împreună în carantină. Astfel că Jojo Cătălina Grama și Paul Ipate au multă răbdare cu Achim și Zora, cu care sunt în casă de ceva timp. Actrița face multe live uri pe instagram și acestor intervenții le spune “IstaGrama”, acolo unde vorbește cu fanii pe anumite teme. Puțini știu că astăzi, 22 aprilie, este ziua actriței din “Liberi că pasărea cerului” sau din filmele “Nașa” sau “S-a furat mireasă”, care împlinește 39 de ani.

catalina grama jojo si paul iapte
catalina grama jojo si paul iapte

Mai mult, zilele trecute, împreună cu iubitul ei Paul Ipate s-au jucat cu furtunul în grădina și s-au stropit unul pe altul. Iar Paul, la rândul sau, și-a udat iubita cu sticlă de bere pe care o avea când a fost surprins cu furtunul. Astfel că cei doi au o familie frumoasă, sunt fericiți și, cine știe, poate vor ieși din carantină trei. Însă se știe că soțul actriței nu-și mai dorește încă un copil. Actrița a publicat și următorul mesaj pe rețelele de socializare:

catalina grama jojo
catalina grama jojo

“Fericirea e un lucru ciudat, care te lovește pe furiș. Uneori sunt fericit pentru că văd câteva raze de soare; alteori pentru lucruri copilărești, cum ar fi să dau fuga în bucătărie să îmi fac o gustare”. Am primit de la mama mea o carte care se numește 365 de zile de fericire. Asta scria azi, de ziua mea. În fiecare zi o altă idee despre ce reprezintă fericirea. Sunt fericită că Dumnezeu mi-a dat șansă să exist. Și să am azi 39 de ani! Va iubesc!”, a scris Jojo

ARTICOLE SIMILARE

REALITATEA SPORTIVĂ. Unu’ la 1: Anamaria Prodan, MUTARE DECISIVĂ în divorțul anului – Anunțul care dinamitează țara

Tabu Tabu

Nicole Scherzinger rupe tăcerea despre video-ul intim cu ea și Lewis Hamilton: „A fost oribil”

Andreea Damian

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Cum a arătat mireasa – FOTO

Andreea Damian

Motivul pentru care Virgil Ianțu nu mai colaborează cu Ștefan Bănică Jr.. De ce s-au certat

Andreea Damian

Ce își dorește să facă Andreea Antonescu după 15 mai! De ce îi e dor vedetei

Tabu Tabu

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Andreea Damian

Scrie un comentariu