Tabu
Image default
PEOPLE

Ce familie frumoasă are Cătălina Jojo Grama! Ce sărbătorește vedeta în carantină

În ultima vreme îndrăgita actriță este mai ocupată în carantină decât era atunci când nu stătea prea mult pe acasă. Și asta pentru că Jojo Cătălina Grama și iubitul ei Paul Ipate au foarte multă treabă cu copiii, cu temele acestora dar și cu activitățile pe care trebuie să le facă împreună cu micuții lor.

jojo catalina grama si copiii ei
jojo catalina grama si copiii ei

Cei care îi urmăresc profilul de socialziare al actriței poate au observat că înainte de această izolare din cauza coronavirusului actrița și iubitul ei au fost plecați în Alpi și au vizitat o fabrică de ciocolată. De acolo s-au întors amândoi cu multe povești pentru cei doi copii ai lor, cu care stau împreună în carantină. Astfel că Jojo Cătălina Grama și Paul Ipate au multă răbdare cu Achim și Zora, cu care sunt în casă de ceva timp. Actrița face multe live uri pe instagram și acestor intervenții le spune “IstaGrama”, acolo unde vorbește cu fanii pe anumite teme. Puțini știu că astăzi, 22 aprilie, este ziua actriței din “Liberi că pasărea cerului” sau din filmele “Nașa” sau “S-a furat mireasă”, care împlinește 39 de ani.

catalina grama jojo si paul iapte
catalina grama jojo si paul iapte

Mai mult, zilele trecute, împreună cu iubitul ei Paul Ipate s-au jucat cu furtunul în grădina și s-au stropit unul pe altul. Iar Paul, la rândul sau, și-a udat iubita cu sticlă de bere pe care o avea când a fost surprins cu furtunul. Astfel că cei doi au o familie frumoasă, sunt fericiți și, cine știe, poate vor ieși din carantină trei. Însă se știe că soțul actriței nu-și mai dorește încă un copil. Actrița a publicat și următorul mesaj pe rețelele de socializare:

catalina grama jojo
catalina grama jojo

“Fericirea e un lucru ciudat, care te lovește pe furiș. Uneori sunt fericit pentru că văd câteva raze de soare; alteori pentru lucruri copilărești, cum ar fi să dau fuga în bucătărie să îmi fac o gustare”. Am primit de la mama mea o carte care se numește 365 de zile de fericire. Asta scria azi, de ziua mea. În fiecare zi o altă idee despre ce reprezintă fericirea. Sunt fericită că Dumnezeu mi-a dat șansă să exist. Și să am azi 39 de ani! Va iubesc!”, a scris Jojo

ARTICOLE SIMILARE

John Travolta, mărturisiri despre momentul în care a dansat cu Prințesa Diana

Andreea Damian

N-ai să crezi unde a fost prinsă Ecaterina Ladin două luni în izolare

Tabu Tabu

Cum arată acum fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu

Tabu Tabu

Ce a scris Leonardo DiCaprio despre „Marșul pentru Păduri”

Andreea Damian

Cum a sărbătorit Ela Craciun ieşirea din izolare

Tabu Tabu

Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe

Andreea Damian

Scrie un comentariu