Tabu
Image default
HEALTH Slider

Ce sa NU faci la sala

Multe dintre noi alegem sa frecventam sala de fitness pentru a avea un trup de invidiat sau pentru a scapa de celulita, mai ales acum, vara. Din pacate, se intampla ca uneori sa plecam nemultumite de la sala sau, dimpotriva, sa cream nemultumiri celorlalti. Ce nu ar trebui sa facem la sala? Cum ar trebui sa procedam pentru a avea un comportament model? Noi avem cateva sfaturi utile pentru voi, dar si cateva lucruri la care ar trebui sa fiti atente in urma voastra!

Nu lasa echipamentul transpirat sau murdar!

Este foarte important sa gasim echipamentele ingrijite si intr-o stare impecabila atunci cand dorim sa le utilizam. Cui i-ar placea sa atinga o bicicleta electrica sau o banda transpirata? Este dezgustator! Tocmai de aceea trebuie sa avem mereu la noi un prosop sau servetele umede, pentru a nu lasa in urma noastra dezastru.

Nu tine aparatele ocupate!

Deseori se intampla sa dorim sa folosim un aparat, dar sa nu putem din cauza unei impatimite a Facebook-ului care se pozeaza din orice unghi posibil! Este lipsit de bun simt sa ocupi un echipament fara rost, atunci cand cineva sta la coada pentru a-l utiliza. Daca mergeti la sala doar pentru a avea parte de o sedinta foto, mai bine cedati locul cuiva care chiar doreste sa faca sport! Mai exista si o a doua situatie, cea in care utilizam doar anumite aparate cateva ore in sir in ciuda faptului ca cineva asteapta sa le foloseasca. Este dreptul fiecaruia sa utilizeze toate aparatele, tocmai de aceea trebuie sa cedam locul altcuiva si sa nu facem abuz de aparatura salii!

Nu vorbi la telefon!

Sala de sport ar trebui sa reprezinte un loc de relaxare, insa de multe ori se intampla sa fim deranjati de tonul ridicat adoptat de o persoana care trancane la telefon fara oprire. Nu este in regula sa ne facem convorbirea telefonica auzita in toata sala, caci riscam sa deranjam persoanele din jurul nostru si sa ne cream o imagine foarte proasta. Daca telefonul suna, ne putem retrage in vestiar sau chiar afara.

Nu intarzia!

Daca in sala de fitness poti intra atunci cand doresti, in sala de aerobic, zumba sau kangoo-jumps, lucrurile se schimba. Este recomandat sa ajungem la timp si sa ne incadram in ora deja stabilita, nu sa deranjam pe toata lumea mergand de colo, colo pentru a gasi un loc bun in fata oglinzilor.

Asadar, trebuie sa ii respectam pe cei din jurul nostru nu doar la serviciu, ci si la sala! Stiti vorba aceea: ce tie nu-ti place altuia nu-i face…

ARTICOLE SIMILARE

Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni

Tabu Tabu

Drake vinde o lumânare parfumată care miroase a … Drake

Andreea Damian

Provocare: există o aplicație care te învață o limbă străină în câteva săptămâni

realitatea

Europa ar putea alimenta cu energie electrică toată planeta, numai de la eoliene instalate pe uscat

Andreea Damian

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii

Andreea Damian

Terminator 6, prima imagine oficială. Transmite clar un mesaj de women empowerment

Andreea Damian

Scrie un comentariu