Home > Health > Ce sa NU faci la sala

Ce sa NU faci la sala

Multe dintre noi alegem sa frecventam sala de fitness pentru a avea un trup de invidiat sau pentru a scapa de celulita, mai ales acum, vara. Din pacate, se intampla ca uneori sa plecam nemultumite de la sala sau, dimpotriva, sa cream nemultumiri celorlalti. Ce nu ar trebui sa facem la sala? Cum ar trebui sa procedam pentru a avea un comportament model? Noi avem cateva sfaturi utile pentru voi, dar si cateva lucruri la care ar trebui sa fiti atente in urma voastra!

Nu lasa echipamentul transpirat sau murdar!

Este foarte important sa gasim echipamentele ingrijite si intr-o stare impecabila atunci cand dorim sa le utilizam. Cui i-ar placea sa atinga o bicicleta electrica sau o banda transpirata? Este dezgustator! Tocmai de aceea trebuie sa avem mereu la noi un prosop sau servetele umede, pentru a nu lasa in urma noastra dezastru.

Nu tine aparatele ocupate!

Deseori se intampla sa dorim sa folosim un aparat, dar sa nu putem din cauza unei impatimite a Facebook-ului care se pozeaza din orice unghi posibil! Este lipsit de bun simt sa ocupi un echipament fara rost, atunci cand cineva sta la coada pentru a-l utiliza. Daca mergeti la sala doar pentru a avea parte de o sedinta foto, mai bine cedati locul cuiva care chiar doreste sa faca sport! Mai exista si o a doua situatie, cea in care utilizam doar anumite aparate cateva ore in sir in ciuda faptului ca cineva asteapta sa le foloseasca. Este dreptul fiecaruia sa utilizeze toate aparatele, tocmai de aceea trebuie sa cedam locul altcuiva si sa nu facem abuz de aparatura salii!

Nu vorbi la telefon!

Sala de sport ar trebui sa reprezinte un loc de relaxare, insa de multe ori se intampla sa fim deranjati de tonul ridicat adoptat de o persoana care trancane la telefon fara oprire. Nu este in regula sa ne facem convorbirea telefonica auzita in toata sala, caci riscam sa deranjam persoanele din jurul nostru si sa ne cream o imagine foarte proasta. Daca telefonul suna, ne putem retrage in vestiar sau chiar afara.

Nu intarzia!

Daca in sala de fitness poti intra atunci cand doresti, in sala de aerobic, zumba sau kangoo-jumps, lucrurile se schimba. Este recomandat sa ajungem la timp si sa ne incadram in ora deja stabilita, nu sa deranjam pe toata lumea mergand de colo, colo pentru a gasi un loc bun in fata oglinzilor.

Asadar, trebuie sa ii respectam pe cei din jurul nostru nu doar la serviciu, ci si la sala! Stiti vorba aceea: ce tie nu-ti place altuia nu-i face…

Articole asemanatoare
Simți că amorțești în fața televizorului? Iată câteva mișcări care să te destindă!
anda-adam sala
Anda Adam singură la sala de sport în plină pandemie. Ce a decis să facă vedeta
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Călugărițele atlete: Vaticanul are o echipă de atletism și vrea să ajungă la Jocurile Olimpice

Comenteaza acest articol

Ce sa NU faci la sala

by realitatea   1 min
0