Home > Fashion > Ce se întâmplă când moda o ia razna. 24 de ținute de tot râsul

Ce se întâmplă când moda o ia razna. 24 de ținute de tot râsul

S-ar zice că internetul este cel care dictează moda. Trendurile se schimbă la fel de repede ca viteza de navigare, însă uneori lucrurile par împinse la extremă.

Marile case de modă dau start unei tendințe, însă fiecare își personalizează stilul după preferințe. De multe ori ne luăm după moda străzii, care este expusă excesiv pe rețelele de socializare. Împrumutăm modele, copiem articole, însă tot ce putem obține este ridicolul, nicidecum o ținută cool care să facă senzație oriunde mergem.

Și fiindcă un mare designer de modă a ales câteva modele trase prin inel să îi poarte colecția lansată cu trâmbițe la cine știe ce săptămână a modei de la Paris sau Milano nu înseamnă neapărat că ținutele lui sunt „purtabile”. Pentru că există numeroase cazuri în care omul de rând poate nu știe că prezentările de modă sunt doar de amorul artei.

Și apropo de modă și artă, gusturile nu se discută. Unii au nevoie pur și simplu să iasă din tipar și investesc sume frumușele în haine și încălțări, numai ca să arate bine și să fie în tendințe. Iar ținutele următoare parcă au atins limita grotescului. Din fericire, multe îți vor stârni amuzamentul, deci ține-te de burtă!

De ce lumea e înnebunită după acest model atipic de blugi, care costă 166 $

Articole asemanatoare
O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă
Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți
Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina
Revenirea modei anilor 80 readuce chica tunsă în scări în moda tunsorilor lui 2019

Comenteaza acest articol

Ce se întâmplă când moda o ia razna. 24 de ținute de tot râsul

by Andreea Damian   1 min
0