Tabu
PEOPLESlider

Ce se întâmplă cu actrița Natașa Raab la un an de când s-a aflat că e grav bolnavă

Nimeni nu mai știe nimic despre Natașa Raab, după ce s-a aflat că este grav bolnavă! Florin Zamfirescu a încercat să dea de colega lui, dar în zadar.

”Coana Chiva”, așa cum era cunoscută de mulți români, suferă de Parkinson. Actrița e de negăsit. Unul dintre bunii prieteni ai Natașei și colegi de scenă, respectiv Florin Zamfirescu, și-a manifestat îngrijorarea pentru actriță și a spus chiar că a sunat-o de câteva ori, însă nu a primit niciun răspuns de la aceasta.

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea !”, a spus Florin Zamfirescu pentru Playtech.

De asemenea, Florin Zamfirescu a mai precizat că ultima dată când a vorbit cu actrița a fost anul trecut, pe data de 12 aprilie, atunci când Natașa Raab l-a contactat pentru a-l felicita pe actor cu ocazia zilei sale de naștere.

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a mai spus actorul.

Nici foștii colegi de la teatrul din Craiova nu mai știu nimic de ea. Un vecin de bloc a spus că ar fi la țară, undeva la Băilești, în casa unei femei care o îngrijește de câțiva ani.

„A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte”, a spus un vecin pentru sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

Mirela Vaida dispare de pe sticlă. Ce s-a întâmplat cu prezentatoare TV

Andreea Damian

A început a treia ediție MADE IN RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri românești

Andreea Damian

Bermudele din denim, garanția noului stil de vară

Andreea Damian

Apple și Google își unesc puterile pentru a învinge coronavirusul

Andreea Damian

Cea mai frumoasă fetiță din lume are doar 5 ani și a cucerit deja Internetul

Andreea Damian

Povestea fascinantă a lui Marie Tussaud și a imperiului ei de ceară

Andreea Damian

Scrie un comentariu